Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta66543

Powinnam go zostawić?

Polecane posty

Gość Marta66543

Hej, mam 18 lat i jestem od roku z chłopakiem. Jednak ostatnio mam ciągle wątpliwości. On mówi ze chce żebym była jego zona, ze na pewno chciałby wziąć ze mną ślub. Kocham go ale w głębi duszy myślę ze ja nie chce z nim być, tylko nie wiem czy wymyślam,może po prostu mam jeszcze ten głupi wiek gdzie czegoś nie doceniał, bo robi dla mnie trochę rzeczy, ale oprócz tego jest tez bardzo zaborczy. Nie chce żebym spotykała się z przyjaciółką, nie pozwala mi chodzić na imprezy (nie pije alkoholu, a jak juz to w małych iloscisch i nigdy nie dawalam mu powodów do zazdrości), często na mnie krzyczy, gdy jest zły i cos mu się nie spodoba potrafi mnie wyzywać, ale nie będę cytowac...:) Często nie patrzy na moje zdanie, nawet zdarza się tak ze mam racje ale on i tak jest najmadrzejszym. To dobry chlopak, ale zastanawiam się czy w pewnym sensie nasza realacja nie jest toksyczna. Jeśli chodzi o Najlepsze wspomnienia z nim, mam tylko jedno: jak się poklocilismy i było to z mojej winy raz w życiu przytulał mnie i mówił ze mnie kocha, żebym nie płakała i ze jest wszystko okej. Nie wiem co mam zrobić, bo z jednej strony chce z nim być, ale z drugiej czuje ze cos jest nie tak i nie powinnam się dawać tak traktować. Jeśli chodzi o seks, tylko naciska, a pozniej nic nie robi :)) co byscie zrobiły na moim miejscu?

Gość gość
Doskonale czujesz co powinnas zrobic podswiadomosc daje ci znaki i nie olewaj ich bo sobie zaszkodzisz. To jest tyran i zwiewaj od niego bo zamieni cie w swoj podnozek