Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem czy powinnam pozwolić mężaowi aby zajmował się córką

Polecane posty

Gość gość

Od porodu nie zostawiłam go z nia samego, sama zajmuje się jej myciem, przewijaniem, itd...Cos niestosowngo dla mnie jest jak ojciec by musial dotykac ja tam na dole, wyciera, podcierac. Wole sama to robic.

Gość gość
A gdybyś miała syna to mąż musiałby go myć i przebierać bo to niestosowne żeby matka dotykała?

Gość Marta90pqq
Czy z twoim mężem jest coś nie tak ? Oboje rodziców jest odpowiedzialnych za to co stworzyli. Noe widzę pwodu dla którego ojciec miałby się nie zajmować dzieckiem. A jakbyś miała syna to tylko ojciec by się nim zajmował ? No przecież Ci nie wypada ...

Gość gość
Jakbym miała córkę to pewnie sama bym ją myła ale gdyby zaszła taka konieczność to mąż by ją musiał myć i tyle. Teraz mam syna i i tak sama go myję, nie dlatego że mnie to pasjonuje tylko dlatego że mąż jest słabym partnerem i nie interesuje się tym na co dzień, zrzucił to na mnie.

Gość gość
gość dziś - ale pewnie nogi przed bedbojem to rozłozyc potrafiłaś...

Gość gość
gość dziś gość dziś - ale pewnie nogi przed bedbojem to rozłozyc potrafiłaś... xxxxxxxxxxxxx hahhaaaaa dokładnie. Ale łon pewnie dopiero po urodzeniu dziecka się zmienił, wcześniej był ideałem buahaha