Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamProblemZBratem

Mam przyrodniego brata

Polecane posty

Gość MamProblemZBratem

Mam 17 lat, jestem dziewczyną, nigdy nie uprawiałam seksu ani nie robiłam nikomu loda. Czasem się jedynie masturbowałam. Przypadkiem w nocy zauważyłam jak brat się masturbuje. Chłopak ma 16, a penis wygląda na ok 20-22 cm. Teraz jak się masturbuje to o nim myślę. Mam na niego ochotę a jest przystojny i miły. To nie żart pytam poważnie co robić. Brat jest przyrodni.

Gość gość
nie wchodź w to bo jest to jednak kazirodztwo. Postaraj się znaleźć innego partnera

Gość gość
Kazirodztwo w tym przypadku jest tylko z prawnego punktu widzenia, biologicznie jesteście niespokrewnieni, więc...

Gość gość
nie rób tego z bratem ale znajdź sobie podobną parę (brat i siostra), gdzie też się masturbują i zróbcie wymiankę. Tak jest zdrowiej. Pogadaj z koleżankami.

Gość gość
Bzdura, jak to biologicznie niespokrewnieni? rodzeństwo przyrodnie to takie gdzie jeden rodzic jest wspólny :O

Gość gość
jeden rodzic wspólny więc jednak kazirodztwo (połowa genów wspólna a to bardzo dużo). Dlatego proponuję zamiankę. Poszukaj koleżanki, która ma brata i też ma podobny problem i się zamieńcie. Ona niech mizia się z twoim bratem a ty z jej. Najbardziej zdrowa zabawa.Uważaj też na ciążę. Albo porządnie się zabezpiecz albo uprawiaj tylko seks bez penetracji dopóki nie zabezpieczysz się dobrze. Pamiętaj, że prezerwatywa to nie jest dobre zabezpieczenie

Gość gość
gość dziś cicho, nie przeszkadzaj w trollowaniu :D