Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Które rozwiązanie jest lepsze dla prawiczka w moim wieku (32 lata)?

Polecane posty

Gość gość
Tyle porządny, może brzydszych dzíewczyn czeka na prawiczka, a ty autorze się dla dziwek angażujesz i poświęcasz kasę, siły i myśli. Wstyd i hańba:o

Gość gość
gość dziś x Płatny seks jest gorszym rozwiązaniem, ale jak się nie ma, co się lubi, to się lubi, co się ma. A poza tym wydaje mi się, że z tą z SU może wyjść coś fajnego. Na razie dla tych dwóch opcji alternatywy nie ma

Gość gość
gość dziś x Brzydkie całkowicie mijają się z celem po mojemu

Gość gość
Dlaczego alternatywy nie ma? Tyle fajnych dziewczyn po tym świecie chodzi. Tyle jest samotnych kobiet. I nawet nie mówię tu o tych z portali randkowych. Być może gdzieś niedaleko Ciebie ( w pracy, sąsiedztwie) są fajne kobiety. Czasem człowiek szuka daleko, a nie dostrzega tego co jest blisko :)

Gość gość
dyskusja się toczy a on ma parcie, nie może znaleźć i sperma już mu wali do głowy. To może faktycznie niech weźmie laskę z roksy jeśli do tej pory nie potrafił zainteresować sobą żadnej normalnej dziewczyny.

Gość gość
19:40 x Wśród znajomych kandydatek nie ma, a obcych ludzi na ulicy zaczepiał nie będę

Gość gość
No tak zaczepiac ludzi na ulicy to nie bardzo, choć i takie historie się zdarzały ;) Ale przecież człowiek w ciągu życia ciągle poznaje nowych ludzi, nowych znajomych. Gdzie Ty pracujesz, to jakieś hermetyczne środowisko? Masz jakieś hobby? Może zbyt mało wychodzisz do ludzi.

Gość gość
Odpowiadam na pytania: 1) między samymi facetami. 2) Aktualnie nie mam hobby. Kiedy byłem młodszy zajmowałem się trochę fotografią, modelarstwem, grą na gitarze, biegałem, pływałem a i trochę w szachy grałem. 3) Nie będę robił z siebie błazna, żeby wychodzić do ludzi. Gdzie niby miałbym chodzić i pod jakimi pretekstami? Szukać na chama nowych kolegów, żeby potem przy okazji nawiązać kontakt z ich siostrami, czy byłymi? Czy może łazić po tzw klubach, których nie lubię i w których traci się kasę liczoną w tysiącach? Walnij się w czerep, zanim znowu coś podobnego palniesz...:o

Gość gość
1) między samymi facetami. 2) Aktualnie nie mam hobby. Kiedy byłem młodszy zajmowałem się trochę fotografią, modelarstwem, grą na gitarze, biegałem, pływałem a i trochę w szachy grałem. 3) Nie będę robił z siebie błazna, żeby wychodzić do ludzi xxx z opisu twojego wynika, że jesteś kompletna ciapa i fajtłapa bez zainteresowań, bez hobby, bez potrzeby spotykania ludzi - coś tam grałeś na gitarze i pływałeś zapewne dopóki rodzice organizowali ci zajęcia pozaszkolne, no potem może na studiach bo koledzy też coś robili a teraz gdy skończyłeś naukę i nikt cię nie motywuje to nie robisz nic. Człowieku jak ty chcesz znaleźć sobie atrakcyjną partnerkę. W Japonii tacy faceci, którzy nic oprócz pracy nie robią kupują sobie real doll i z nimi kopulują. W naszej kulturze albo musisz walić gruchę albo chodzić do prostytutek. Albo się weź za siebie i zmień albo wal gruchę i nie truj chłopie już na kafe

Gość gość
23:41 x Z mojego opisu wynika, że mam zainteresowania, tylko nie mam na nie czasu łbie zakuty. A rodzice mi nigdy nic debilu nie organizowali. Sam na własną rękę pływałem i biegałem podczas wczesnej pełnoletności

Gość gość
"nie truj chłopie już na kafe" x Primo, ja chłopem nie jestem. Może tobie słoma z d**y wyłazi i jesteś chłopem/chłopką. Suecundo, jak się czujesz na tym temacie utruty/a, to po chuj tu wchodzisz?

Gość gość
facet który jest prawikiem w wieku 32 lat a ma potrzebę seksu (no bo rozumiem, że są tacy którzy albo nie chcą albo z jakiś względów rezygnują - np. duchowni) to już z samego faktu, że do 32 roku życia nie był z kobietą to fajtłapa i ciapa. Czytając wszystkie twoje postingi na temat jak się zabierasz do sprawy i co ci się opłaca a co nie opłaca to jeszcze bardziej się można utwierdzić w opinii, że jesteś co najwyżej wyrachowany palant. Nic w tobie nie ma takiego, co mogłoby przyciągnąć fajną dziewczynę. Masz 32 lata a myślisz jak 16 latek (chyba, że to prowo i masz 16 lat). Co na co wydać ile itp. To żałosne. Na prawdę, żadna dziewczyna cię nigdy niczym nie zachwyciła czy pociągnęła czy z żadną nie chciałeś spędzać czasu w klubie, w górach, na wakacjach, pośmiać się na przerwie w pracy itp. Jak widać nie - to ciapa i fajtłapa, któremu się tylko wydaje, że jest atrakcyjny. Bierz panne z roksy za pieniądze i przestań żałośnie nas zanudzać.

Gość gość
Pożartować z koleżankami, zawsze lubiłem. Raz nawet w szerszym gronie w robocie, gdzie dwóch kolegów robiło aluzje jakieś do mnie i do jednej koleżanki. Ja powiedziałem, krótko, że jest nie w moim typie. Ona na to: "kolega woli chłopców". Ja na to: "kolega nie woli chłopców, i właśnie dlatego koleżanka jest nie w moim typie, bo wygąda, jak chłopiec". Bo rzeczywiście miała taką urodę chłopięcą. Niska, obcięta na pazia, bez biustu. Jeszcze dzieciata mężatka. Całkiem po łbach, widać im się p******i...

Gość gość
Jestem wyrachowany, bo życie mnie tego nauczyło. Albo jesteś wyrachowany, albo robiony w c***a. C'est la vie...:)

Gość gość
23:41 x Tak z czystej ciekawości. Twierdzisz, że moje hobby są/były c*****e. A jakie hobby, by ciebie usatysfakcjonowało?

Gość gość
Tak poważnie to rozważ zwykłe tradycyjne biuro matrymonialne: spotkasz tam zwykłe kobiety, samotne z różnych powodów, które mają taki sam cel jak ty: poznać kogoś. Oczywiście pewnie nie wszystkie będą w Twoim typie, ale więcej to ma sensu niż - jak sam zauważyłeś - zaczepianie na ulicy, w klubie czy wśród znajomych gdzie większość osób nikogo nie szuka. Do prostytutki to se możesz iść, ale z tego na dłuższą metę i tak nic nie wyniknie. Zar***asz i za tydzień będziesz w tym samym punkcie.

Gość gość
No nie. Biuro matrymonialne to kompletna porażka. Wobrażam to sobie tak: idziesz do babki za biórkiem, mówisz: ,, proszę Panią mam taki i taki problem''. A ona wyciąga katalog z lokalnymi 40-mi, 50-mi i 30-mi samotnymi matkami i umawia z którąś z nich na kawę. A na kawie przesłuchanie. Oczywiście nie za darmo (przeca to firma;)). Już wolę swoją niunię z SU. Wchodzę do niej na spontana i ma każdym etapie dobrze się bawię...;)

Gość gość
Poza tym coś mi świta, że biura matrymonialne poumierały dawno temu za sprawą portali randkowych. Poza tym biura matrymonialne mi się babciami i dziadkami kojarzą. W latach 90-był taki program telewizyjny - quasi biuro matrymonialne. Niezła beka.

Gość gość
No, czyli jakieś hobby masz, a raczej miałeś ;) To teraz weź i rusz tyłek idź pobiegać, wybierz się od czasu do czasu na basen. I to nawet nie po to aby zaraz laskę wyrwać, tylko dla siebie dla własnego zdrowia, lepszego samopoczucia. A i dziewczynę także masz szansę wtedy poznać. Fotografia bardzo fajna sprawa :) Możesz też zapisać się na jakiś kurs, coś co podniesie twoje kwalifikacje, będzie rozwojowe a więc nie na darmo +opcja poznania nowych osób :) Możliwości jest wiele trzeba tylko chcieć

Gość gość
Przestańcie kobiety pieprzyć głupoty, bo już tym rzygam. Już to widzę jak niebardzoatrakcyjny koleś podchodzi i zagaja na ulicy czy basenie(kulturalnie oczywiście) i wy dajecie mu swój namiar. Tere fere!! Na 100% każda z was spławiła by gościa w sposób raczej niewybredny. Bo każda z was(nawet przeciętna) chce być adorowana przez przystojniaka a nie przeciętniaka. To przystojnym wskakujecie do łóżka bardzo szybko. Dla reszty macie drwiny, agresję słowną i nos do góry. W porządku jestem w stanie to zrozumieć ale przestańcie wciskać autorowi tematu kit że jak tylko podejdzie do jakiejś na ulicy to w ciągu najdalej 3 tyg będzie miał seks. Nie będzie, jak nie jest przystojny . A chyba nie jest. Dlatego gościu nie słuchaj tu kobiecych rad. 200 zł w garść i szoruj do kurtyzany. Nie stresuj się za bardzo, baw się dobrze i gwiżdż na to co piszą panie które dalej chcą żebyś żył iluzjami. Większość z nich w realu świetnie się bawi poniewierając uczuciami nieprzystojnych mężczyzn spławiając ich,szydząc i wyśmiewając.

Gość gość
18:11 x kilka razy usłyszałem, że jestem przystojny, ale z ust starszych pań i rodziny, więc nie ma czym się cieszyć. Generalnie twarz mam młodą, ale pojawiła się siwizna i zakola. Do swojego ojca się trochę upodabniam. On już kompletnie osiwiał.

Gość gość
"twoja niunia z SU" buahahaha dobre:D

Gość gość
18:11 A Ty umiesz czytać ze zrozumieniem? Czy tu ktokolwiek pisze o zagajaniu na ulicy? Poza tym zagaic też trzeba umieć, nie podejdziesz do dziewczyny prosić ją o nr. jeśli ona nie nawiąże wcześniej z Tobą kontaktu niewerbalnego, odwzajemnienie uśmiechu przynajmniej. Bez tego jest małe prawdopodobieństwo sukcesu i duże wysmiania, nawet gdyby to był jakiś przystojniak. Co innego, jeśli spotykasz jakąś dziewczynę np. o podobnej godz. na basenie, znacie się z widzenia. Zamienicie parę słów, na luzie, bez spiny bez wyczuwalnej desperacji. To jest duża szansa na powodzenie. I nieprawdą jest, że kobiety chcą jakichś przystojniakow. Kobiety mniej zwracają uwagę na wygląd niż faceci :) Więc jeśli facet jest przeciętny ale ma pasje, dystans do siebie jest ogarnięty, to ma duże prawdopodobieństwo powodzenia.

Gość gość
gość 2017.10.15 [22:49 x Nie będę chodził po różnych miejscach w celu poznania dziewczyny, bo nie mam na to czasu. A na basen się chodzi popływać. Co do uśmiechania się, kiedyś koleżanka w dawnej pracy się do mnie uśmiechała, ale finalnie jeden wielki chuj z tego wyszedł, bo nie było okazji pogadać. A wiem ze swoich źródeł, że prawdopodobnie znalazła fagasa. Ale fagas, pod względem antropologicznym podobny do niej, więc nie mam tego nikomu za złe. A co do Panienki z SU, to widzę same dobre owoce znajomości z Nią. Zauważyłem, że czuję się dzięki temu szczęśliwszy, bardziej wyluzowany. Wiem, że może to zabrzmieć głupio, ale jakby dobra fortuna w codziennym życiu bardziej mi sprzyjała...

Gość gość
Aha i tak się składa, że ja parę razy byłem zaczepiony w życiu przez obce kobiety (młode) na ulicy. 1) raz taka jakby chłopczyca do mnie podeszła i poprosiła, żebym podszedł do jej kompanów na ulicy. Żeby było ciekawiej, to było w dzień moich 18 urodzin... 2) Kolejnym razem zaczepiły mnie dwie podpite dziewczyny w wieku studenckim, poczęstowały piwem i coś tam mamrotały... 3) Młoda dziewczyna (około 17 lat) szła z chłopakiem (chyba jej bratem. I wręczyła mi kwiatek pochodzący z pobliskiego trawnika. Ten raz był najdziwniejszy. 4) Obca dziewczyna, kiedy nawiązałem z nią kontakt wzrokowy, przybiła żółwika i zczęła nadawać jakieś banialuki. Chodziliśmy chyba z godzinę po mieście, a ona gadała i gadała. Wydało się przy okazji, że nie chcą jej sprzedawać alkoholu, jest po polonistyce, leczy się psychiatrycznie i pochodzi z patologicznej rodziny. 5) Dziewczyna (około 15 lat), kiedy się przechadzałem nad rzeką, nagle wyskoczyła zza krzaków (a było tam kilkoro jej koleżanek) i się mnie spytała, czy się im dorzucę do wina...

Gość gość
A myślałeś, zamiast tego, o np kółku wędkarskim?

Gość gość
Kółko wędkarskie? Bez jaj...:o

Gość gość
A myślisz że te panienki z roksy to nie wolą przystojniak od przeciętniaka? Pewnie że wolą. Zresztą - i tak do nich nie pójdziesz. Ktoś, kto chce iść do prostytutki idzie i ****** a nie pyta na kafeterii. Skoro tak bardzo nie pasują Ci baby z basenu czy biura matrymonialnego to po co wchodzisz na ogólne-nieerotyczne forum żeby powiedzieć o tym obcym babom? Pięć razy już być p*****ał w czasie jak tu piszesz, ale po prostu wolisz być prawikiem.

Gość gość
Eeeeeeeeeeee tam cicho być.