Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieć JEDYNAKA to patologia ! Wspolczuje dziecku

Polecane posty

Gość gość

Patologia spoleczna mieć jedynaka. Wychowac samotnego psychopate. Z deklem trzeba mieć cos nie tak. Ale tak to jest jak leniwe matki wola na pazurki chodzic aniżeli dziecko bawić.

Gość gość
a jak kogos nie stac na 2? a jak ktos np rozszedl sie z mezem, zona? a jak ktos po 1 dziecku nie moze miec 2? jestes kretynka

Gość gość
Nie stac ? Takiego czegos nie ma w dzisiejszych czasach. Jest 500 plus.

Gość gość
Moja bratowa ma jedno i uwazam ze jest totalna egoistka. Wzielam ja na chrzestna do mojego czwartego dziecka, niech ma, stac ja na prezenty dla chrzesniaka. Swojemu kupuje tylko adidasa, nike, emel i lego playmobil same najdrozsze zabawki i odziez.

Gość gość
haha i co to jest to 500 zl? myslisz ze ile beda serwowac ten dodatek?:D

Gość gość
jestes dziwna! moze ktos nie chce miec wiecej dzieci? chyba zazdroscisz paznokietkow co??

Gość gość
Drugie jest tansze bo masz wszystki po 1 dziecku i poza tym jak cie stac na 1 to 2 roznicy nie robi. Marna wymowka.

Gość mega patola
Na kafe wszystko jest patologią :D Ja to już jestem patologiczna na maxa tutaj, bo: mam tylko 2 pokoje i śpię w salonie na rozkładanej sofie, a tu ostatnio był temat, ze to własnie patologia, bo spisz tam gdzie gosci przyjmujesz, mam jedynaka, urodziłam po trzydziestce, miałam cc, nie karmiłam piersią, moje dziecko było w żłobku od 2 rż, a potem w przedszkolu (o biada mi) do tego pracuję zawodowo, mamy tylko slub cywilny, nie przyjmujemy księdza po kolędzie, nie ochrzciłam dziecka tak, tak to też są tutaj PATOLOGIE - wszystko to tu było w różnych tematach :D więc jestem takim mega patologicznym kombo :D

Gość gość
Też jestem patologią jak osoba powyżej, a nawet bardziej, bo nie mamy ślubu, a syn ma już 4,5 roku.

Gość gość
żenada, temat z d**y.

Gość mega patola
gość dziś ło jezzzzuuuu mam zawaaaał!

Gość gość
znowu ta kretynka od jedynaków nadaje... zenujaca już jesteś dziewucho

Gość gość
To wiedz, ze krzywdzisz dziecko i to bardzo. Hodujesz psychopate i socjopate w jednym.

Gość gość
A Ty autorko, ile masz rodzeństwa? Ja jestem jedynaczka, ale nie jestem takim psycholem jak Ty

Gość gość
Ja daję moim dzieciom to co najlepsze, rodzeństwo i wsparcie na cale zycie. Rodzina to rodzina, a kumple zawsze cie w d**e kopna i tyle.

Gość gość
Rodzenstwo to moze zapewnilas swojemu dziecku, ale powiedz mi z czym wyprswisz swoje dzieci w swiat jak dorosna? Daszz im na dobry start w zyciu? Bo mnie z jedynakiem bedzie stac na to, by mu kupic mieszkanie. A ciebie?

Gość gość
Ja mam tylko jedno i dziękuję Bogu za ten dar. Pewnie, że chciałabym mieć 2, a może i więcej, ale nie mogę. Czy przez to jestem patologią? To spraw, abym miała drugie. Stać mnie i chcę.

Gość asiutka    1999
Czemu współczujesz, nie ma nic w tym złego

Gość gość
Już ja znałam taką, która w pierwszej ciąży zapierała się, że bedzie mieć troje dzieci minimum, bo jedynaki są paskudne a dwójka to mało, następnie po pierwszym ciężkim porodzie wycięli jej macicę.

Gość gość
Rodzeństwo o kant d**y rozbić, gdy trzeba będzie sądzić się o spadek :D

Gość gość
To ty chowasz takiego nieudacznika, ktory wlasnymi raczkami nic nie osiagnie, mamusia kupi mieszkanie i pewnie w tym mieszkaniu doopeczke bedzie podcierac jedynaczkowi ? Kaleke zyciowa wychowujesz i sie jeszcze chwalisz hahaha no hit

Gość gość
a napieprzyć bachorów i czekać na 500+ to jest dopiero patologia

Gość gość
To jest prowo A wy się dajecie wrobić.

Gość gość
Prowokatorko,autorko,pewnie sama natrzaskalaś dzieciarni ze swoim zapładniaczem,i kolejne pewnie w drodze,bo się połasilaś na 500+,jak mniemam nigdy nie pracowalaś zawodowo,bo twoim celem życiowym jest łażenie w zapierdzianym dresie i pilnowanie stadka,a że Ciebie pewnie ktoś nazwał patologią bo mnozysz się jak królica,to trzeba wejść na kafe,wymyślić marne prawo,haha żal mi cię kobieto,PS. Matka jedynaka (ale już niedługo 2 )

Gość gość
Jak masz i planujesz 2 czy więcej to nie jestes matka jedynaka i tak samo sie mnozysz i pincet brac będziesz wiec sie nie sraj

Gość gość
Ty się nie sraj karyno,zakładasz parę tematów i sama opisujesz sobie hahaha gówniakami się zajmować a nie prowo pisać i samej sobie odpowiadac,co zabolało co koleżanka wyżej napisała???natrzaskałaś dzieciarni,pewnie całą okolica z Ciebie wyje ze pół życia w ciąży jesteś i p***********z głupoty na kafe

Gość gość
Odpowiedz do 22.31 nie chowam nieudacznika, to co on osiagnie, to bedzie jego. Ale zanim to osiagnie, zanim skonczy studia, to przynajmniej wyposazam go na zycie i daje cos na start, bo ciebie na to nie stac biedaczko. Z pińcet nie nazbierasz. Twoje dzieci beda pewnie musialy isc do pracy po 18stce zeby sie utrzymac, nie zaslaniaj sie, ze bede zaradne, one beda po prostu GOLODUPCAMI, ktorym rodzice nie pomoga na start, tylko dlatego, ze mamusi najwieksza ambicja zyciowa bylo naklepanie dzieci. Jak ma sie w glowie przeciag, dwie lewe rece do praxy, to chociaz macica sprawna, czyz nie?

Gość gość
Po co zakładać 2 osobne wątki. Wiemy że ten o bratowej to Twój. Szkoda że jej nie znam bo ostrzegłabym ją przed Tobą...

Gość gość
Ja tez mysle ze ten o bratowej to jej temat. Naklepala czworke i zdziwiona ze jej nie stac na nike, adidasaci lego :-D i oczekuje, ze ktos, kto myslal glowa, a nie dupa bedzie jej bachorzydla sponsorowal. Cos nie ma autorki, pewnie swojemu Januszowi skarpetki pierze :-D

Gość gość
Jeszcze jest dumna z tego że wrobiła bratową w bycie chrzestną bo myśli że sponsorke znalazła...