Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieć JEDYNAKA to patologia ! Wspolczuje dziecku

Polecane posty

Gość gość
Tak hodujesz pokrake zyciowa, jedynaczki tak maja ze duuupy podetrzec sami nie umieja, bo mamunuunia do 50tki skacze nad nimi :D

Gość gość
Ty lepiej mi odpowiedz na pytanie ktore ci zadalam. Pytalam co ty dasz swojej czworce na start zyciowy. A moze nic i beda golodupcami, bo matka pińcet na lokate nie odkladala :-) ? Biedne te dzieci...

Gość gość
Dobre wykształcenie, i same sobie w zyciu dadza rade. Nie tak jak twoja niedojda..:D

Gość gość
I potem takie wlasnie golod***e szuka sobie zony lub meza z mieszkaniem, ktore ma cos juz na start. Czyli twoje corki beda szukac takiego jak moj syn, ktory cos wniesie do zwiazku. A twoje co wniosa? Dziurawe skarpety?

Gość gość
A za co ty je wyksztalcisz biedaczko?

Gość gość
Czyli jednak nic im nie jestes w stanie zapewnic :-) naklepalas dzieciorow i zyjesz od wyplaty do wyplaty

Gość gość
Ciekawa jestem tego wyksztacebia twoich dzieci. Jak pojda po mamusi, to chyba zawodowka?

Gość gość
dziś nauczą się żeby tak jak mamusia szukać sponsorów w życiu, ona znalazła bratową (wzięła ją na chrzestną, pisała juz w 6 tematach) i myśli że będzie finansować jej bachory bo była zaradniejsza w życiu i myślała o przyszłości.

Gość gość
No wlasnie. Jak ona zaradnosci niby te dzieci nauczy jak sama zeruje na innych

Zgadzam się z autorka. Mieć jedynaka to egoizm. To krzywdzenie dziecka .moja bratowa i brat mają tylko jedno i jest strasznie dzikie.dzikusek. nie ma z kim się bawić.

Gość gość
Agatka198801 dziś wejdźcie sobie na tematy które zakłada ta osoba, widać jak KOCHA brata i bratową i jakie ma zdanie o ich dziecku i reszcie, wstyd mieć taką rodzinę co codziennie zakłada po 5 tematów na forum i jedzie na bliskich...

Gość gość
Ile nienawiści jest w niektórych...

Gość gość
....całe życie brata bratowej i ich dziecka sprzedane na forum, co za psycholka.

Gość gość
Agatka nie pierdziel. Zdziczenie dzievka nie bierze sie z tego, ze nie ma rodzenstwa. Ja znam dziką trzylatke, ktora ma mlodsza siostre. Bo ogolnie rodzice sa dzicy, nie spotykaja sie z zadnymi znajomymi, nikt do nich nie przychodzi. To mniejsze tez pewbie bede zdziczale.

Gość gość
Syn mojej siostry jest jedynakiem (siostra nie może mieć więcej dzieci) i to jest kochane i miłe dziecko, ze wszystkimi dziećmi się dzieli, jest bardzo rozgadany i mądry. Zawsze się przywita, zagada a znam takich co mają rodzeństwo a nawet nie burkną dzień dobry.

Gość gość
czemu laczycie rozmnazanie z religia?kosciol wcale nie namawia do kilkorga dzieci tylko zeby nie stosowac antykoncepcji, wiec jak ktos musi 2 X dziennie to oczywiste ze bedzie miec w kazdym katku po dzieciatku.a duzo ateistow ma wlasnie wiele dzieci, bo zyja "w zgodzie z natura" i moga miec wielu partnerow bez wiazania sie slubem, poza tym kazda istota ludzka potrzebuje jakichs wartosci niematerialnych-dla nich to sa dzieci.sa wiec ojcowie dziecka i obecny chlopak mamy

Gość gość
To jedynak zdziczaly moglby z ciocia Agatka sie pobawic, ale nie -zaraz, ciocia wysiaduje na Kafe i opisuje jaki to dzikus z tego jedynaka..Zal..

Gość gość
ja mam jedynaka ktory nigdy nie chcial rodzeństwa a ja nie moge donosic nastepnej ciazy-wiec bedzie po jego.

Gość gość
Moj jedynak nie jest zdziczaly a nawet przeciwnie ma duzo znajomych,dziewczyne fajna,naprawde z niego rosnie taki fajny chłopak.:-)