Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Jak Wam minął dzień

Polecane posty

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ty też? smiech.gif Nawet bardziej niż przypuszczasz, małolacie :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś No aż taki młody już nie jestem niestety, starzeje się Jestem starsza, więc cicho tam :P

Kurde coś mi się chyba zacieło bo dopiero teraz zobaczyłem odpowiedz, serio :p Pan z mego avatara w moim wieku zdobył pierwszy tytuł mistrza świata, a ja co osiągnełem? :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Kurde coś mi się chyba zacieło bo dopiero teraz zobaczyłem odpowiedz, serio jezyk.gif ... no to się idealne skłąda, bo ja własnie wróciłam z szybkiego spaceru :D x Pan z mego avatara w moim wieku zdobył pierwszy tytuł mistrza świata, a ja co osiągnełem? smiech.gif ... fejm :D na kafeterii :)

Gość gość
p.s. A tak naprawdę, to wiem, że przez te 20 minut milczałeś, bo byłes w ciężkim szoku :D po tym moim wpisie "Jestem starsza" ... takie życie młody ;)

Gość gość
Milo. Mialam isc do kina ale nie zdąrzyłam.

Gość gość
Wystawiłam se kawe na parapet do stygnięcia, sąsiedzi nie bardzo ogarniają co ja robię.

No robiłem też coś innego, coś co lubie i mimo wszystko nadal mnie czasem bawi spine w komentarzach n fb :D Tym razem to było dla jaj tylko

Gość gość
Dash Rysiu dziś Pisz co tam odwalasz, bom ciekawa :D

A jedno głupie zdjęcie :P Ogołem ciekawie czasem na mojej grupie studiów jak się kłócą, raz wchodzę a tam post i 150 komentarzy a 90% to wyzwiska. I tak się zachowują niby dorośli ludzie Chyba nie jestem taki najgorszy. Najlepsza akcja to była jak kumpel odpalił petardę w śmietniku i z tego powodu była kłotnia na grupie to parę osób zaczeło ciśnać że to dziecinne zachowanie, a druga połowa bronić że to zart tylko był a nie Al Kaida :D

Gość gość
U mnie dzień zabiegany ale fajny. Najpierw dziecko do szkoły, ja spokojnie dokonczlam kawę (córka sama chodzi do szkoły), potem ogarnęłam kuchnię, poszłam po zakupy. tzn musialam iść coś załatwić, po drodze weszłam do księgarni tam też poszlam na kawę i ciastko i przeglądalam ksiazkę w tym czasie. potem zakupy spożywcze; w domu odkurzylam, umyłam lodówkę, prasowałam. potem zrobilam obiad - dzis była zupa z soczewicy jarmużu i marchewki, do tego dla corki makaron bo bez makarony ona nie zje tej zupy ;) no i corka wrociła, zjadłyśmy, obejrzałymsy odcinek "jej" serialu 25 minut. potem robila lekcje a ja czytałam gazetę. potem wstawilam pranie, potem rózne drobiazgi; wrócił z pracy mąz, zjadł, pogadalismy. zagralismy w trojkę w grę karcianą Parry Potter potem corka sie myła, potem ja wzięłam kąpiel. wieszalam pranie, mąż umył naczynia. teraz spłukalam wlaśnie maskę z włosów , piję piwo i zaraz będziemy oglądać serial "Outlander" (u mnie jest godzina 22:06) Nie mieszkam w Polsce, lecz w Szkocji. Pracuję 4 dni w tygodniu po 8 godzin, wolne zawsze czwartek i niedziela, trzeci dzień ruchomy. pozdrawiam

Gość gość
Dash Rysiu dziś :D Takie "ciśnienia" i kłotnie, to są wszędzie i w każdym wieku i to zarówno w necie na wszelakich forach, jaki i w życiu, najlepszy przykład nasz sejm. A ja to już dostałam dożywotniego bana na FB :D i przysięgam że to za niewinność :D byłam grzeczna!

23:06 hmm jaki szczegółowy opis niemal chwila po chwili ;) ja aż takiej wenny nie miałem aby tyle pisać. Ale w jednym mamy podobnie pije piwo w sumie jedno od godziny

OOO to się takowego dostać ;p słyszałem o 24h banach. Do niektórych zabaw miałem fake konta w stylu imie nazwisko Lubie Kotki itp ;p

Gość gość
gość dziś Fajny opis :) Szkocja, nawet zazdroszczę, kiedyś mi się marzyła. Pozdrów rodzinkę i udanego seansu przy piwku ;)

Gość gość
Dzięki :) ( to ja ze Szzkocji - oj piękna jest ale czasami tak wiejeeeeee... no i niedługo zaczną się ciemności jesienno-zimowe, ciemno tuż p o16stej będzie. za to w czerwcu jasno do 23ciej) :)

Gość gość
Dash Rysiu dziś OOO to się takowego dostać ;p słyszałem o 24h banach. Do niektórych zabaw miałem fake konta w stylu imie nazwisko Lubie Kotki itp ;p Eh... no własnie za to mnie dożywotnio zbananowali. Co parę dni nowe konto, a zawsze jakiś "miś koala" no i w końcu przy usuwaniu kolejnego konta w celu założenia nowego dali mi info, że to koniec :p Oczywiście idzie to obejść ;) ale az tak mi na fejsie nie zależy. Nie chcą mnie, to nie, ich strata :D

Gość gość
gość dziś Od dawna tam mieszkacie? I jakie plany na przyszłość, tam na stałe, czy kiedyś powrót?

Ale to musiał chyba ktoś zgłościć bo wątpnie że sami z siebie sprawdzali takie rzeczy. Swoją drogą są facebookowe gierki i wiem że do nich już boty robili, ciekawe czy za bota w fb gierce można dostać bana :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Ale to musiał chyba ktoś zgłościć bo wątpnie że sami z siebie sprawdzali takie rzeczy... Rychu, to system wyłapuje IP, za duży *******ałam w tym zakładaniu/usuwaniu (no bo ja już tak mam, takie ADHD ze mnie :D ) no i sama się przez to wystawiłam na ich "czujnik". Żałuje tylko, że screna se nie zrobiłam z tym komunikatem jaki dostałam, bo to było ultimatum nie do odrzucenia, a ja odrzuciłam :D

Gość gość
Rychu, to system wyłapuje IP, za duży *******ałam... (kurde cenzura?) to jeszcze raz: Rychu, to system wyłapuje IP, za duży r)u)c)h miałam...

To ja lepiej miałem bana na google pare razy serio ;D może uda mi się to znaleźć bo chyba screnna robiłem

Gość gość
Dash Rysiu dziś Na google ?!?!? jak można na google złapać bana, za co? :D

Sam nie wiem, wyskakiwał że wykryto podejrzany ruch sieciowy z mojej strony, i musiałem przepisywać obrazek, a czasem wgl nie dało się wyszukiwać niczego

Gość gość
Dash Rysiu dziś Sam nie wiem, wyskakiwał że wykryto podejrzany ruch sieciowy z mojej strony, i musiałem przepisywać obrazek... Oj Rychu Rychu że ja też musze Ci wszystko tłumaczyć :D Takie coś to ja mam 100 razy na dzień, to zwykła CAPTCHA :p czyli jak właśnie twoje IP się zmienia (albo masz dynamiczne, albo "tere fere takie tam" :D wtedy ich maszyna, uważa że Ty jesteś robot i musisz udowodnić, żeś jest człowiekiem. Prosta logika ;)