Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Jak Wam minął dzień

Polecane posty

Gość gość
Dash Rysiu dziś Chyba można wypić sobie jeszcze 2 ;p Nie można! :D

Gość gość
do 23:22 Mieszkamy w Szkocji od 2008 roku czyli no już trochę czasu. Raczej na stałe. Jakby coś kiedyś nie poszlo po naszej mysli, to rozważamy szwecję (ja się uczę szwedzkiego od poł roku)

Nie chwaląc się w jednym miejscu w siedzi mogę dawać bany bo nadal mam moda, odkryłem to niedawno ;p mimo iż dawno tak nie wchodziłem już ;p

Gość gość
Dash Rysiu dziś No widzisz, tak to jest że starsi przekazują wiedzę młodszym smiech.gif Ty mi tu wieku nie wypominaj :D x Dash Rysiu dziś Nie chwaląc się w jednym miejscu w siedzi mogę dawać bany/ Tak pamiętam, masz swoje gierkowe forum ;) xx xx xx gość dziś Mieszkamy w Szkocji od 2008 roku... No to córa, pewnie już dobrze się tam zintegrowała. A Ty wpadaj częściej na kafe i oprócz szczegółowych opisów, to zdjecia ze Szkoci tez możesz podesłać :)

Nie chodzi o forum bo jego juz nie ma ;p Na jednym streamie nadal mam moda, mimo iż sam latalem za tymi streamerkami piepszony w grze ;p Chyba sami nie ogarniają że nadal moge im czat moderowac :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś Spoko Rychu, podaj mi nazwę, to ja ich uświadomie :)

Nie lepiej nie ;p Nawet niektorzy ludzie proponowali mi kase za ich IP :D a mam bo siedzieli u mnie na tsie :D ale to inny temat

Gość gość
do 00:03 no i nici z oglądania serialu ;) przeglądam forum. Własnych zdjęć teraz nie wrzucę bo musialabym jakos je załadować, jakieś linki dawać itd. Ale ponizej z sieci zdjęcia miejsc które lubię (choc pewnie kafeteria uzna za spam ...) : http://www.munromagic.com/MunroImages/MM4154.jpg https://made4sunnydays.files.wordpress.com/2015/08/great_castle_landscape_outdoor_isle_british_hd-wallpaper-1904599.jpg

Gość gość
gość dziś No patrz i nie uznało za spam :p A zdjęcia to owszem, żeby tu dodać, to trzeba np. przez "zapodaj" linka wkleić.

Gość gość
gość dziś Wrzucilabym ze 40 zdjęć, albo więcej, ale powoli zbieram się spać, pa usmiech.gif Wrzucisz innym razem, już ja Cię przypilnuję :D Dobranoc. xx xx xx Dash Rysiu dziś Nie lepiej nie ;p Nawet niektorzy ludzie proponowali mi kase za ich IP smiech.gif a mam bo siedzieli u mnie na tsie smiech.gif ale to inny temat. Rychu jak dają kasę, to bierz, a nie śmichy hihy ;P IP rzecz zmienna, że tak powiem :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś wlasnie tego mi brakuje opcji odaj fotke jak na normalnym forum Weź kurde nie marudź, bo nie jesteś na normalnym forum :P :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś wiem dlatego nadal tu siedze i nie zapowiada się aby odszedl. Ja zaraz odchodzę i już to zapowiadam.

Gość gość
Dash Rysiu dziś ja w sumie tez, bo chyba starczy na dzisiaj No to chociaż raz się zgraliśmy na koniec :) Dobranoc Rychu.