Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak poderwać bogatego i ogarniętego faceta ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat. W mojej rodzinie mamy bardzo dobrą sytuację finansową. Od dzieciństwa moi rodzice dawali mi co najlepsze. W tym momencie studiuję ambitny kierunek na dobrej uczelni za granicą. Wszystko finansują moi rodzice.Na uczelni idzie mi dobrze, prócz tego sporo podrozuję i używam sobie życia jak to mówią . Nie będę ukrywała ze lubię ładne rzeczy i życie na wysokim poziomie. Moim marzeniem jest ukończyć studia, również magisterskie, może nawet napisać doktorat ale niekoniecznie chcę zmagać się z szarą rzeczywistością czyli stresowaniem się pieniędzmi. Uważam, ze to obowiązek mężczyzny dobrze zarabiać, kobieta wiadomo powinna być inteligentna i zadbana ale niekoniecznie musi poświęcać swoje życie na karierę w pracy. W przyszłości chciałabym być żoną kogoś kto zapewni mi dostatnie życie. Czy to jest złe myślenie ? Jakieś wskazówki jak mogę zrealizować mój plan?

Gość Ja_Dyzio
good idea , kup sobie konia albo klacz , nadającą się do wyścigów konnych na przykład na Służewcu , za konia lub klacz młodą cztero-letnią Twoi rodzice zapłacą góra 50 tys. PLN , jak trochę koniowi dasz owsa i podtuczysz i będzie szybki to za jedną gonitwę na Służewcu zgarniesz 100 baniek a za 100 baniek kupisz następną szkapę do gonitwy , a z ogierem to możesz nawet do rana hasać w boksie dla koni