Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety pomózcie facetowi

Polecane posty

Gość gość

Witam drogie Panie. Postanowiłem tutaj napisać, gdyż 99% osób tutaj to kobiety. Przechodzę do sedna. Poznałem w sieci kobietę. Nie dziewczynę, tylko kobietę. Mam 32 lata, ja 43. Fajnie się pisało. Bardzo bystra. Potem rozmowa, boski głos. Mógłbym jej słuchać godzinami. Powoli zacząłem zdawać sobie sprawę, że się zakochuje. Ciągle o niej myślę, co robi w danej chwili, jak jęczy z rozkoszy podczas seksu, no i najważniejsze zaczynam ją sobie wyobrażać. Aby juz całkiem nie zwariować zacząłem ją namawiać na spotkanie. Tutaj napotkałem opór. Chciałem wymiany fotek - też. Zaświeciła mi się czerwona lampka. Skoro jest taka inteligentna to pewnie ma jakiś defekt w wyglądzie. Ale żeby rozwiać wszelkie wątpliwości zacząłem na nią naciskać i wymuszać spotkanie. Zgodziła się. Szedłem na nie przygotowany na najgorsze. Pewnie będzie gruba i brzydka. Już miałem w głowie scenariusz, że wypiję kawę i się zwinę. Nadszedł moment spotkania. A tu niespodzianka taka że mnie zatkało. Przyszła laska 10/10!!! Wysoka, zgrabna, kobieca. Tak mnie onieśmieliła, że nie potrafiłem normalnie sklecić zdania. Spotkanie dobiegło końca. Miałem sobie za złe że nabrałem sobie głupot do głowy i wyszedłem na idiotę. Ale żeby zachować resztki powagi zaraz po spotkaniu walnąłem dwie setki na odwagę i zadzwoniłem z propozycji kolejnego spotkania. Zgodziła się. I teraz pytanie. Co zrobić aby się wyoluzować, żeby się nie zbłaźnić. Nigdy nie spotykałem się z tak aktrrakcyjną kobietą. Bardzo mi się podoba. Podnieca. Zbizkowałem na jej punkcie. Co zrobić, aby randka miała finał w łóżku? Jak nie zmarnowc szansy?

Gość gość
Hahaha jełop. Pytasz kobiety jak przelecieć jedną z nich?

Gość gość
Po co te wszystkie kina, randki, kolacje, spacery? To tylko preludium do seksu

Gość gość
Nie spieszyć się, finał musi troszkę poczekać, odpuścić sobie teksty o marnowaniu szans i spokojnie delektować sie znajomością. Jeżeli kobieta jest inteligentna to liczy, że ty także.;) Nie myśl o niej wylacznie jak o obiekcie, ale jak o człowieku i ochłoń :D

Gość gość
Gość napalony wskoczy na laskę 10/10 i dojdzie w 30 sekund, po czym ucieknie zawstydzony lub będzie się tłumaczył że jest za sexy. Zniesmaczona kobieta więcej się z nim nie spotka a on do końca życia będzie trzepał przy jej zdjeciu

Gość gość
Chłopie dopiero ja poznałeś i juz do łóżka ciągniesz? Zero szacunku! Na kolejne spotkanie kup jej bukiet kwiatów i zachowuj sie normalnie- bądź soba! A z seksem to moze chociaż chwile poczekaj co?!

Gość gość
Tak to jest jak netowy trzepikonik spotka realną osobę, nie wie jak się zachować , w końcu do monitora nic nie mówi.

Gość gość
gość dziś przecież to typowy, niezaspokojony samiec :P na co Ty liczysz? :D ****ać mu się chce, a nie związki, miłosci i inne "bzdety"... czyli jak niestety większości facetów :o

Gość gość
Powiedz jej że w chuj zarabiasz i już ****asz.

Gość gość
Ta 99, raczej 50 przu dobrych wiatrach

Gość gość
Przed samym spotkaniem zwal sobie, bys byl wyluzowany..