Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dysinka

Czy mam zespół Aspergera?

Polecane posty

Gość dysinka

Witam. Mam 14 lat i zastanawiam się czy mam zespół Aspergera. Uważam tak dlatego, że jestem bardzo zamknięta w sobie. W szkole boję się odezwać do osób z klasy. Nie jestem nieśmiała czy coś. Jak kogoś dobrze poznam to gadam tyle, że łooooo. Dodam, że uczę się dość dobrze. Ledwo załapuję się na pasek kiedy się nie staram. Mam inne skrzywienia psychiczne takie jak bulimia. Czy jest prawdopodobieństwo, że mam zespół A?

Gość gość
Nie, osoby z zespolem aspergera nie lubia nawiazywac kontaktow, a tym bardziej nie są gadatliwe.

Gość gość
Nie, bo gdybyś miała zespół Aspergera, na pewno nie trafiłabyś na to forum, na pewno nie napisałabyś aż tyle o sobie. Stawiam, że to nerwica.

Gość gość
jesli ktos ma bulimie to to raczej problemy z socjalizacją i samoakcepcją, a nie asperger. Dziecko drogie, ty chyba nie zdajesz sobie sprawy czym jest asperger. :o

Gość dysinka
zdaję sobie sprawę. Mama mi mówiła, że myślała, że mam, ale sprawdziła objawy i nie zdiagnozowała

Gość dysinka
ps lubię wsadzać sobie kabaczka w o***t, czy to higieniczne? :o

Gość gość
twoja matka to chyba tak samo durna jak ty. "sprawdzila" w googlu. musialabys przejsc SZEREG BADAN i zostac w psychiatryku na obserwaci, a nie jakies sprawdzanie w internecie. az wstyd, ze ktos taki ma prawa do dziecka

Gość gość
Kurde wez sie kobieto ogarnij po co sie czepiasz mlodej dziewczyny i jej matki poprosila o rade a nie o atak ja p*****le:-/

Gość gość
moja wina, ze za grosz obie pomyslunku nie maja?