Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zycie z diablem

Polecane posty

Gość gość

Witam jestem na skraju załamania nerwowego Jestem mężatką prawie 30 lat mój mąż całe życie nieodpowiedzialny dzieciak Całe życie ja o wszystko dbam pieniądze ja opieka nad domem ja itd Dzieci dorosłe a on zaczął nie terroryzowac Pije codziennie (choć do pracy chodzi)potrafi uderzać głową w ścianę mówi ze umrze schudł z 15 kg kradnie pieniądze ukradł mi jedyna rzecz jaką miałam ze złota obrączkę roztrzaskal 2 telefony boje się o życie Przyprowadził go do domu policja 1 raz w zyciu był na izbie wytrzezwien tez 1 raz w życiu jest coraz gorzej niewiem co robic pracujemy w tej samej firmie mówi ze zrobi skandal jestem zaszczuta Boje się o siebie o dom o wszystko Nadmienię ze jestem osobą inteligentna rozumna choć moje zachowanie w tym nie świadczy nie umie sobie z tym poradzić Wiem ktoś napisze załóż mu niebieska kartę ale ja nie mam zamiaru by policja chodziła mi do domu co tydzień mam całe życie dobra opinie Wyrzuć go z domu nie pójdzie Daj go na odwyk nie pójdzie idź z nim do psychiatry nie pójdzie Boje się ze musi wydarzyć się coś złego by sprawa się rozwiązała Idzie ulica chce skakać z mostu w domu chce skakać z balkonu Nie wiem na ile mnie straszy a na ile by to zrobił Zastrasza cały nasz dom jestesmy oboje wykształceni Ja tego nie ogarniam Proszę wskazcie mi drogę bo wariuje

Gość gość
To pewnie ten ortopeda od Gośki