Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Efrimex

Boli mnie podbrzusze po 4 cesarkach

Polecane posty

Witam, od paru dni boli mnie podbrzusze i jakby jajniki od czasu do czasu. Miałam 4 cesarki, ostatnie 3 lata temu, czy wie ktoś o co może chodzić ? Co powinnam zrobić ? Pozdrawiam

Gość gość
Po co ci było 3 i 4 dziecko skoro nie masz możliwości rodzić siłami natury a ty rodzisz ....:D

Gość gość
Może jesteś w ciąży?

Jestem już umówiona z lekarzem, ale myślałam że się dowiem czegoś więcej na tym forum, może ktoś miał podobny przypadek ?

Gość gość
21:48 - ale z czym ty masz problem ? No i miala te cesarki. Co ci do tego. Nie wiesz w jakich okolicznosciach etc ale nie o tym jest watek wiec nie oceniaj ( nie jestem autorka).

Gość gość
Mialam dwie ostatnia Rok temu i tez boli mnie podbrzusze. Wiecej dzieci nie planuje. Tez jestem umówiona na usg.

Kiedy idziesz na usg ? Może wcześniej ode mnie to może będziesz mogła mi powiedzieć o co chodzi. Pare dni temu skończył mi sie okres i też bolało mnie podbrzusze.

Gość gość
W przyszły piatek Obawiam sie tych cholernych zrostow

Życzę powodzenia, ja idę w poniedziałek. Myślę że mam zrosty, bo nie wiem co to jest i jak to można leczyć.

Gość gość
Tego nie wyleczysz .to sa zrosty.Mam nadzieje ze nie robilas cesarek na zyczenie.Po normalnym porodzie kobieta szybko dochodzi do siebie a cesarka jest operacja ktora ma tez dalsze konsekwencje .

Gość gość
Dziewczyny naposzcie co po usg lekarz powie. Mam podobne bóle, rowniez po 2. Chwilowo przebywam za granica i wizyta u lekarza odpada. Jak sie leczy te zrosty? Ten bol bardzo utrudnia normalne życie

Gość gość
No ale pamiętajcie! Cesarka lepsza niż naturalny. Tempe baby

Gość gość
Tez tak mam. Jestem za granica i termin do gina za miesiac mam. Ostatnia cc 3 lata temu , mialam dwie. Bol okrutny, przed w trakcie i po okresie ..

Gość Alall
Po co wyzwiska? Ja musialam miec cc bo nie widze na jedno oko i grozila mi utrata wzroku w drugim. Wiec dla mnie kazda ciaza = cc, ale ja nie mam wyboru :/

Gość gość
to moga byc zrosty :(

Gość gość
Jestem po trzech cesarkach. Też często boli mnie podbrzusze. Byłam dwa razy u dwóch różnych lekarzy i wszystko jest w porządku. Niestety ciało było zszywane kilkukrotnie i blizny po zszyciu będą dawały znać o sobie. Nie mam zrostów ani nic w tym stylu .

Gość gość
Czasem po cc robi sie tez endometrioza

Gość gość
Mój post o tępych babach tyczył się tych co mogą rodzic naturalnie a wybierają cesarkę bo to niby lepsze. Oczywiście cesarka to idealne i jedyne rozwiązanie dla kobiet które z jakiś tam przyczyn maja wskazanie.

Gość gość
Jestem po 3 cc i na szczęście nie mam żadnych dolegliwości.Zastanawiam się nad kolejną ciążą.

Gość gość
Trzeba było rodzić naturalnie

Gość gość
Ja miałam 3 cesarki, cukrzyca ciążowa i lekarz powiedział, że już nigdy więcej dzieci i nigdy cesarek.Ta trzecia cesarka, to już było za dużo, wolałabym bez cesarek, ale nie mogłam.Nie wiem dlaczego autorko miałaś 4 cesarki.

Gość gość
Na FB pisaly kobiety po 5 i 6 cesarkach.Przecież jak zaliczą nieplanowaną ciążę to nie można usunąć.

Gość gość
14 46 idź usuń sobie próżnię po miejscu gdzie kiedyś miałeś mózg :-)

Gość gość
To ty nie masz mózgu. Wystarczy wpisać w Google "miałam pięć cesarek." ja za 5 miesięcy będę miała czwartą cesarkę piszę na grupie FB Gdzie są dwie kobiety po 5 cesarkach i jedna po sześciu. Czytałam w innym wątku że rekord to 8 cesarek ,miała kobieta ze Stanów Zjednoczonych.