Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja chcę związku, ona boi się zaangażować

Polecane posty

Gość gość

Cześć, przez 1.5 roku byłem w związku z cudowną dziewczyną. Niestety przestało nam się układać, zaczęły się kłótnie, aż w końcu zerwaliśmy. Od tego czasu mieliśmy regularny kontakt, również seks. Na każde moje pytanie o powrocie do siebie, ona odpowiadała, że to by nie miało sensu. Jako, że oboje studiujemy, ona zaproponowała wynajem mieszkania, razem, żeby było taniej. I tak od dwóch tygodni mieszkamy ze sobą, do tego znowu doszedł seks, wspólne posiłki (ja gotuję), rozmowy, oglądanie filmów, wyjścia na spacery. Znowu padło z mojej strony pytanie o związek, odpowiedziała, ze jest do mnie bardzo przywiązana, jestem dla niej ogromnym wsparciem, coś do mnie czuje, ale ona nie lubi słowa "związek" bo to zbyt formalne i odpowiada jej tak jak jest teraz. Naprawdę nie wiem co o tym myśleć, chciałbym spróbować zbudować z nią coś na nowo, ale nie wiem czy ona w przyszłości będzie tego chciała, tylko czy warto takie coś kontynuować?

Gość gość
Czego wlasciwie jeszcze chcesz, co chcesz budowac, co to ma konkretnie byc? Mieszkacie, jecie, spicie razem. Wspolne rozrywki. Zyjecie praktycznie w zwiazku. Pozostaje tylko kwestia wzajemnej wiernosci.

Gość gość
Ona boi sie zaangazowania i zostawia sobie furtke .

Gość gość
Jest z tobą z braku laku, trafi się lepszy to powie, że przecież nic nie obiecywała.