Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moj maz okropnie smierdzi

Polecane posty

Gość gość

Jestesmy juz ponad 3 lata po slubie,maz ma 32 lata. Problem pojawil sie moze rok temu. Gdy wraca do domu to wraz z nim pojawia sie smrod,przepoconych,zatechlych skarpet - mimo,ze zmienia je codziennie. Oprocz tego jakis zawilgocony meski smrod,nie umiem tego opisac nawet. Od paru miesiecy spimy pod roznymi koldrami bo nie jestem w stanie spac pod smierdzaca koldra (zmieniam posciel w kazdy czwartek). Swoja poznaje po zapachu. Prawie nie uprawiamy seksu bo nie jestem w stanie sie przy nim podniecic. Jesli juz to przy zgaszonym swietle i wacham wtedy wyperfumowany moj nadgarstek. Ale nie czerpe z tego przyjemnosci,robie to mechanicznie. Nie wiem juz co mam robic,jak sie poznalismy to szalalam na punkcie jego zapachu,potrafilam mu zabrac noszona caly dziem koszulke by tulic sie do niej w nocy gdy sie nie widzielismy. Gdy spal u mnie to zwlekalam ze zmiana poscieli jesli tylko czulam na niej jego zapach. Teraz "pachnie" inaczej,dla mnie ten zapach jest odpychajacy,w niczym nie przypominajacy zapachu mezczyzny w ktorym sie zakochalam.

Gość gość
zwyczajnie poproś go, aby się codziennie mył, zmieniał ubrania, bieliznę, po pracy zdejmował skarpetki, po prostu zrób coś z tym po kobiecemu...

Gość gość
chłopy nie czują smrodu, a jeśli czują, to się za niego nie wstydzą...

Gość gość
Zmiana zapachu może być wynikiem jakiejs choroby albo nieodpowiedniej diety.

Gość gość
Też sądze ze to może być dieta. Pewnie inaczej się odżywiał w domu rodzinnym i inaczej teraz.

Gość gość
Trzeba zmienić skarpety. Kupić skarpety bawełniane , dobrej jakości. Ja kupiłam skarpety takie dla sportowców i problem śmierdzących nóg i skarpet u mojego faceta zniknął- ale trwało to tydzien. Co do innego "zapachu" - ktoś wyżej napisał - zmienić dietę. Człowiek "śmierdzi" tym co zjada. A pewnie to Ty przygotowujesz jedzenie a raczej kupujesz gotowce. To nie jest sztuka narzekać że chłop śmierdzi. Pomóż mu rozwiązać ten problem bo dla niego też to jest uciązliwe, przecież widzi że się od niego odsuwasz a w końcu to będąc z Tobą zaczął śmierdzieć.

Gość gość
Jakby codziennie brał prysznic to by nie śmierdział. Chyba, że w pracy się poci to 2 razy dziennie prysznic. W czym problem? Ciężko się umyć? Z mojego doświadczenia wynika, że to baby są brudasami

Gość gość
Może ma cukrzyce albo inną chorobę metaboliczną albo inną chorobę. Często zmiana zapachu ciała i potu właśnie wynika z choroby. Albo z diety. Za dużo tłuszczu zwierzęcego, cebula, czosnek,