Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego w 21 wieku z kobiet zrobiły się śmiecie

Polecane posty

Gość gość

Co spowodowało że straciłyśmy same do siebie szacunek puszczają się z byle kim i nie potrafiąc zbudować normalnego domowego ogniska? Jakie wartości przekażemy swoim dzieciom?

Gość gość
Autorko Rozumiem ze piszesz o sobie hmmm no to musisz sama zastanowić sie co zrobiłas w zyciu zle , dlaczego puszczasz sie z byle kim .

Gość gość
Kobiety nie byly ani bardzie, ani mniej moralne wieki temu. Nie na darmo k... jest najstarszym zawodem swiata.

Gość gość
Ale co chodzi bo nie kumam :D

Gość gość
a faceci jak zwykle są niewinni, baby same się puszczają i tylko one rozwalają małżeństwa i rodziny.. eh o tym też można powiedzieć: tak było, jest i będzie...

Gość gość
ja nie mam dzieci i miec nie bede:) nic nie musze nikomu przekazywac;) moge robic co chce:D

Gość gość
Przecież kobiety, które się puszczaly były od zawsze, są i będą. No nie wiem czemu Cie to interesuje. Masz swoje życie to się nim zajmij, jak zazdroscisz to zacznij też się puszczać. Ja się nie puszczam, nie puszczalam i nie zamierzam. Po prostu nie zajmuje mi głowy to kto co gdzie i z kim.

Gość gość
Przecież faceci sie nie puszczaja wsrod facetow najwiecej jest g****icieli, pedofili, dewiantow ale to kobiety sa zle:o