Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Zmarła w wieku ZALEDWIE 65 lat". te tytuły to już śmiech. zaledwie to jest 40!!

Polecane posty

Gość gość
Te które uważają że 65 lat to starość powinny natychmiast zgłosić się na leczenie psychiatryczne bo niestety ale z głową to poważne problemy ... Dodam że ja mam 25, żeby nie było, że piszę bo sama jestem w takim wieku...

Gość gość
Moja mama ma 60 lat. Jak na nią patrzę, to widzę kobietę w sile wieku.

Gość gość
Tja.. 65 to młodość jeszcze . I pewnie jeszcze w sklepie z % o dowodzik proszą i może przyjdzie dzielenicowy z pytaniem czemu nie chodzi do szkoły :D No dalej sobie wmawiajcie :P

Gość gość
zgadzam sie z toba ale nienawidze tego twojego tja nie mozesz napisac po prostu np taa. z punktu patrzenia to 65 lat umrzec to nie tragedia. wiadomo najlepiej jakby kazdy z nas zyl przynajmniej 80 wiem o tym ale widze jak ludzie cierpia jak umieraja im dzieci albo jak dzieci sa samotne gdy traca rodzicow. smierc 65 latka da sie przelknac zaloba i tyle a po tragedii jest trauma. nie zrozumie tego ten kto z tragedia nie zderzyl sie. nie chodzi o to zeby takiemu 65 latkowi umniejszac tylko o zycie. po prostu.

Gość gość
Gdybym umarła w wieku 40 lat to zostawiłabym dwoje dzieci 12 i 6 lat. Faktycznie stara torba ze mnie. Co tu za debilki piszą :O

Gość gość
Takie dla których nie ma nic pomiędzy młodością a starością. W weiku 6o lat osoba nie jest już młoda ale dojrzała, w wieku średnim. Do starości jej jeszcze daleko.

Gość gość
65 to do starosci daleko ? nie powiedzialabym. 70 to juz starosc naprawde. widze jak zachowuja sie juz ludzie po 70. delikatnie mowiac starosc siada im na dekiel

Gość gość
22.08 racja 100% masakra to jest ..A 22. 06 skoro 65 to niby wiek średni to starość jest -kiedy ?! Po 80 ? No nie bardzo, bo większość już wtedy leży w trumnie :O .

Gość gość
Prymitywne baby i tyle. 65 to zdecydowanie zaledwie a starość zaczyna się po 80...

Gość gość
80 to kolejna 40 mozna powiedziec albo nie 30 bo jak 65 jak 20 hahahahahah to 40 jak 90

Gość gość
No naprawdę złota myśl. Napisz ile wypiłaś, to wypije tyle samo to może coś zrozumiem.

Gość gość
Nauczcie się czytać ze zrozumieniem. Nikt nie napisał, że zmarła młodo, tylko zaledwie w wieku 65 lat, czyli że spokojnie mogła jeszcze długo pożyć jako "stara" kobieta.

Gość gość
Jakiś gimbus, albo 20tka, która założyła ten temat, pewnie zainspirowała się nagłówkami o śmierc***ani Szałapak? Człowieku, do Niej ani do kobiet ich pokroju to ty nawet nie sięgasz.

Gość gość
Moja mama ma 54 lata i jak sobie pomyślę, że jakiś gimbus z kafeterii za 10 lat wysyła ją do grobu, to nawet nie chce mi się komentować.

Gość gość
a 20 latka to już stara szmata

Gość gość
W niektórych książkach podają że średni wiek jest do 65 lat, więc..... Wczesna starość to pow. 65-75 lat średnia starość ok. 75-85 lat i późna starość to pow. 85 lat :) Teraz średnia wieku się wydłuża i w dzisiejszych czasach wiele 60-kilku latek nie przypomina staruszek z laskami.

Gość gość
Ani nie przypomina nastolatek :D

Gość gość
60 lat to stara baba i tyle Nic tego nie zmieni

Gość gość
To 40stki pocieszaja sie, ze sa mlodziutkie, i ze teraz wiek sredni to powyzej 60, a one jeszcze nastolatki.

Gość gość
ło jesssu znów jakaś młodociana wpadkowiczka i jej psiapsiółki również młodociane idiotki dowartościowują się tym, że są młode (jakby miały na to wpływ i to było ich osiągnięcie) Nikt normalny nie pisze takich bzdur! G...wno znaczą, g...wno mają, w domu są nikim bo ani to szkoły, ani to pracy nie ma i jedyne czym się może takie pomiotło połechtać to wiek 20 lat jupiiiii! tylko to moje kochane kiedyś się skończy. Was czas też nie oszczędzi i czym się wtedy będziecie dowartościowywać? Tak 65 lat to 'zaledwie 65' jeżeli chodzi o umieranie. Nikt nie mówi, że 65-latki pytane są o dowody i wyglądają na 15, skończcie już jedno i to samo pisać, bo robicie z siebie większe debilki niż jesteście! Wielu ludzi w tym wieku jeszcze pracuje, oczekuje wnuków i żyje pełnią życia. Moja mama ma 64 lata, pracuje, podróżuje, spotyka sie ze znajomymi, chodzi z tatą na kurs tańca, fajnie modnie się ubiera, czesze ma świetną figurę i nie wyobrażam sobie traktowac teraz jej naglej śmierci na zasadzie "no to pożyła i juz swoje lata miała" dla mnie to zaledwie 64 letnia kobieta, a nie staruszka. Takiej śmierci nie można traktować normalnie i zwyczajnie jak śmierci 85 latki

Gość gość
Zaraz "65 latka oczekuje wnuków" jak dopiero oczekuje to kiedy sie nimi nacieszy ?

Gość Kalina39
Według mnie w wieku 65 lat ma się przed sobą jeszcze sporo do przeżycia. Moja babcia ma teraz 82 i ma dużo radości z życia. Osłabła trochę w ostatnim czasie i schudła, ale udaje nam się ją z tego wyprowadzać powoli rehabilitacją i odpowiednią dietą. Oprócz normalnych posiłków znaleźliśmy coś co dodaje kalorii w jej diecie - nutramil i dzięki temu zyskuje nowe siły.