Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naspurtin

Dostaliście kiedyś mandat? Mam pytanie

Polecane posty

Gość Naspurtin

Czy zauważyliście że na mandacie który płacicie jest adres Pierwszego urzędu skarbowego w Opolu? Akurat mandaty z całej Polski spływają do jednego urzędu skarbowego w Polsce i tym urzędem skarbowym jest I urząd skarbowy w Opolu i tam mandaty z całej Polski spływają a później te pieniądze z mandatów nie idą do budżetu Opola tylko do budżetu państwa

Gość Naspurtin
Czy nie zwracaliście na to uwagi? Że gdziekolwiek w Polsce byście dostali mandat czy to w Warszawie we Wrocławiu Gdańsku Krakowie wszystkie mandaty spływają do pierwszego urzędu skarbowego w Opolu (nie wiem dlaczego akurat do Opola a nie do innego miasta) ale po prostu to wiem

Gość gość
Tak, dosyc niedawno drugi już. Do końca listopada zostało mi tylko 8pkt... tydzień w trasie robie ok. 4 tys km

Gość Naspurtin
19:31 Ale pytam czy zauważyliście że na mandacie który płacicie jest adres Pierwszego urzędu skarbowego w Opolu?

Gość Naspurtin
Zauważyliście że na mandacie który płacicie jest adres Pierwszego urzędu skarbowego w Opolu?

Gość zosiaaa9211
Jeśli dostałeś kiedyś mandat i chcesz go szybko zapłacić, to polecam zerknąć sobie na stronę https://zaplacmandat.pl/ Jest to opcja, która pozwala zapłacić Ci mandat szybko i bez żadnych problemów. Dzięki temu nie musisz się obawiać o to, że pieniądze trafią w inne miejsce.

Gość gość
Bo opole to złodzieje.