Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy nie ma już porządnych mężczyzn?

Polecane posty

Gość gość
przestan, nie jestes juz dziewica, a wymagasz aby faceci sie szanowali, hahaha dosyc dziwne podejscie do zycia

Gość gość
gość dziś Powtórzę ostatni raz. Zbyłam temat dziewictwa, bo 1. sprawy intymne, jak nazwa wskazuje są intymne, więc się o nic nie mówi, jak nie chodzi o zdrowie. 2. dziewictwo to moja sprawa, więc równie dobrze, jak mi się zachce, to mogę je podarować wraz z resztą zwłok akademii medycznej. 3. W temacie chodzi o spojrzenie na świat, a nie porządność w sensie seksualnym. + skoro już w pierwszym zdaniu narzekam, że w związkach mężczyznom chodzi o seks, to odpowiedź nasuwa się sama? Ale teraz będziecie mi wmawiać, chociaż to wy spłyciliście wszystko do "najważniejszego" tematu w życiu człowieka.

Gość gość
bo jestes hipokrytka, znasz smak seksu a zalujesz innym ? :O

Gość gość
gość dziś Nie wymagam, żeby sie szanowali,tylko podobnego spojrzenia na świat, bo dzięki temu prędzej uniknę pretensji, że jestem zajęta czymś innym, zamiast iść na imprezę, czy wyrabiać normę seksu w danym dniu z jaśnie panem. łapiesz?

Gość gość
gość dziś Ja nikomu nic nie odmawiam. Skup się, bo się tak na ten seks napaliłeś, że nawet nie przeczytałeś ze zrozumieniem.

Gość gość
:O koniec bo wieje jakas pseudo religina ---woscia

Gość gość
20:19 Proponuję wrócić do właściwego tematu.

Gość gość
tematem jest wiec ze zeby wymagac porzadnych trzeba sama byc porzadna,

Gość gość
gość dziś Nie, to wy wypaczyliście temat schodząc na temat seksu i łącząc porządność o której pisałam z tematem seksu. Zatem dla kolejnych ewentualnych manipulantów,jak już wspominałam, jak będę miała kaprys, to dziewictwo oddam lekarzom na akademii medycznej.

Gość gość
Są, ale sama to spowodowałaś że już nie są na twoje zawołanie i nie czekają aż sobie o nich przypomnisz!

Gość szry
podobne spojrzenie na swiat. narzekanie, zaprzeczanie i robienie ze wszystkiego tajemnicy - nie da sie ciagle nic innego stwierdzic. jak juz napisalem, skoro robisz z siebie taka enigme, to z nikim sie dogadac nie bedziesz mogla. i szczerze tylko temu swojemu calunowi tajemnicy mozesz to zawdzieczac. na spolke ze zgorzknieniem. ALE w sumie pytanie: moze zdefiniujesz co masz na mysli piszac(enigmatycznie)"porzadni mezczyzni"? prosze, elaboruj, lubie czytac.

Gość gość
20:30 Ale właśnie dlatego szukam takiego, który zamiast czekać na bezsensowny i nic niewnoszący do życia seks, posiedzi wraz ze mną np. w hospicjum.

Gość gość
szry 20:37 Nie wiem, co jest tajemniczego w stwierdzeniu, że największą wartością jest dobro? I tego oczekuję, że facet zamiast zajmować się imprezami i seksem, też będzie podobnie patrzył na świat. Tylko tyle i aż tyle.

Gość gość
Ja bym posiedział :)

Gość szry
jedna enigma. sama jestes sobie winna. zegnam. na zakonczenie: DOBRO, na ktore sie tak powolujesz, jest wartoscia kompletnie wzgledna. to co bedzie dobrem dla mnie, moze nie okazac sie dobrem dla ciebie i na odwrot. wspomnialas cos wczesniej o projekcji - nie wymuszaj na innych uleglosci w stosunku do pojmowania twojej wersji dobra, do altruistycznej akceptacji(graniczacej z kapitulacja z desperacji) TWOJEGO pojecia tego szerokiego i subiektywnego pojecia.

Gość gość
szry dziś Pomoc innym jako sens życia, brzmi lepiej, niż ogólne dobro?

Gość gość
ale po co tak? tobie ktos pomoze?

Gość gość
gość dziś Bo nie widzę inaczej? Mi ktoś kiedyś pomógł.