Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale dlaczego :(

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego wszystkie posty w których sie nie słodzi ciężarnym niezachwa się ich sluzow i pęcherzyków ciazowyc albo na pytanie czy jest nadzieja czy donoszę ciąże chociaż hcg spada odpowie im się prosto nie nie ma nadziei poronisz to zaraz jest się trollem? Nie ogarniam tego chcecie żeby wam tylko słodzić i dawać fałszywa nadzieje. Wy chyba nie macie przyjaciół w realnym życiu skoro tyle potrzebujecie czułości i zainteresowania w wirtualu. Żal mi was

Gość gość
Ciężarnym to jedno, a zwróć uwagę staraczkom to zaraz Cie zeżrą i gdyby mogły to by zabiły. Opisywanie ze szczegółami rodzajów śluzu, opisy koloru warg sromowych jako objaw ciąży i pytania 5 minut po stosunku czy jak poszłam 3 razy do kibla na siku to znaczy ze jestem w ciąży ? Przez takie wariatki właśnie krążą stereotypy ze kobiety sa głupie/ nastawione tylko na złapanie męża i natychmiastowe spłodzenie "fasolki" bo to jest oczywiście priorytet

Gość gość
Dlaczego? Może dlatego że w życiu dobrze jest mieć troszkę empatii? Może więcej wyczucia i delikatnosci. Po naszych wypowiedziach widać kto jest subtelny i życzliwy a kto jest poprostu chamem. Ot, cała filozofia.

Gość gość
To ja już wole być chamem niż obleśna świnia. Za niedługo to będziecie wrzucać fotki cipki i ptaka z pytaniem czy pasujemy do siebie albo co jest nie tak ze kolejny cykl a nam nie wychodzi. Ludzie ogarnijcie się trochę a i empatii się więcej znajdzie

Gość gość
To nie wchodz w te tematy ja pie'rdole ale to trudne

Gość gość
Ale czytanie takich głupot czasami rozluźnia a po za tym jak się naczytam ilu jest inteligentnych inaczej to jakoś tak luźniej się żyje