Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znacie kogos kto zamawia jedzenie w pudelkach, czyli katering dietetyczny?

Polecane posty

Gość gość

Orientowalam sie z ciekawosci i min to wychodzi 50zl za dzien, czyli za miesiac bez weekendow to okolo 1000zl. Co o tym sadzicie? Kogo na to stac?

Gość gość
Na upartego mnie stac

Gość gość
kogo na to stać? CELEBRYTOW :)

Gość gość
Ja korzystam i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Moj maz to zamawiał. Jak pare razy wyjechal to ja wyjadalam te pudelka i jest to meeeega wygodne. Nie ma zastanawiania sie co zjesz, gdzie to kupisz, kiedy przygotujesz. Wyciagasz i jesz. 5 posiłków. W zyciu tyle zdrowych i urozmaiconych rzeczy nie jadlam jak wtedy.

Gość gość
dużo, zarabiam 2 k netto 800 wynajem, jakby miała tysiąc na jedzenie wydac to by mi nic na zycie nie zostalo

Gość gość
jadłam. płaciłam 900 zł za msc, 5 dni w tygodniu dostawa. Zarabiam 4k zł. I tak jadałam na miescie głownie, gotuje tylko w weekendy, wiec dla mnie to rozwiazanie bylo super, no i schudłam w przeciągu 3 miesięcy 9 kg, więc to też duzy plus, mimo że w weekend pozwalałam sobie na piwko czy pizze ze znajomymi :). Mysle, ze osoby, które na co dzien gotuja dla siebie/rodziny nie skorzystają na tym, bo można przyrządzić mniej więcej takie same posiłki w niższej cenie, w większej ilosci...

Gość gość
Ja zamawiam, płacę 1500zł na miesiąc. Mam akurat wybraną dietę redukcyjną. Jestem bardzo zadowolona, tym bardziej, że jestem po porodzie, opiekuję się niemowlakiem, a z normalnym gotowaniem różnie bywa (zakupy, przygotowanie, posprzątanie), a tak mam gotowe. W 2 mce schudłam 6kg :) Planowałam, że jak wrócę do wagi sprzed ciąży to skończę z zamawianiem, ale będzie ciężko się odzwyczaić:)

Gość gość
Sluchajcie to jest tysiac zl bez weekendow

Gość gość
A 50 zł to duzo? Czy ja wiem, rano, pracując i mieszkając w gdańsku, kupuje sałatkę i kawę- 15 zł, w południe wychodzę na lunch, obiad, co najmniej 25-30 zł, wieczorem nawet robiąc zakupy domowe te 10 zl wydam- twarożek, bułka. Single tak naprawdę wydają więcej niż rodziny, więc dla niektórych taki katering z 5 posiłków, nawet nie dietetycznych, to i tak dobra opcja

Gość gość
Ja tez korzystamod kiedy urodzilam i zorientowalam się ze przy dziecku nie mam czasu na nic więcej jak tylko bułka z serem lub szybki obiad. A tak jem bardzo urozmaicone dania wzięłam opcje 3000 kcal i dziele się z mężem. Np na obiad zjadamy po polowie pudelko z obiadem i kolacja. Zawsze jest tego trak dużo że nie dalabym rady sama

Gość gość
Zamawiam 1-2 razy w roku, na co dzień gotujemy z mężem. Od razu zaznaczam, że mąż jest lepszym kucharzem. On gotuje, ja sprzątam, piorę, wyprowadzam psa. Ale czasami trzeba torebkę kaszy do wrzątku wrzucić...

Gość gość
sory ale ile wy wydajecie na jedzenia w takim razie i co kupujecie ze wychodzi wam mniej niz 1000 zl na miesiac, same sztuczne gowna z promocji??? to nie dziwota ze wygladacie jak wygladacie

Gość gość
9:45 a ty ile wydajesz na jedzenie miesiecznie? nie licze kawy na miescie. Zaraz napiszesz, ze na jedzenie na osobe placisz 5 tys...

Gość Agghaka
Ja bym chciała ale nie ma tego u mnie... Myślę że to tylko w dużych miastach A szkoda. Jesteśmy tym co jemy :-)

Gość gość
Myslicie, ze w takich pudelkach sa tylko warzywa bio i mieso ekologiczne?

Gość gość
gość dziś nie mam potrzeby liczyc ile wydaje na jedzenie miesiecznie ale raczej sporo , nie latam po eko sklepach ale czytam uwaznie sklad produktow , np u mnie w sklepie jest wielki sloik pol kilo nutelli za 3 euro a obok stoi w malutkim sloiczku150g krem z orzechow i czekolady za 5 euro kiedys syn zjadl gdzies nalesniki z nutella i chcial zebym w domu od czasu do czasu tez takie zrobila po dokladnym przeczytaniu skladu i tego i tego oczywiscie wybralam mniejszy ale bez chemii i konserwantow , rownierz smak okazal sie o niebo lepszy , prawdziwy orzechowy bedac w Polsce w markecie to 300zl idzie dziennie na dobre ale niewielkie zakupy to 1000 na miesiac to malutko