Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ja sie pierwsza nie odezwe to nikt sie nie odzywa

Polecane posty

Gość gość

wiecie co... chyba juz mi starczy.. zadziwia mnie, jak ludzie sa wobec mnie obojetni, nawet ci, ktorych uwazalam za przyjaciol. Chyba nimi tak naprawde nie sa... Ja sie nie odezwe to chyba te wszystkie znajomosci umra. Coraz mniej mi zalezy. Nie bede sie ponizac juz... Godze sie na ot takie znajomosci z ludzmi, ktorzy maja mnie gdzies, bo czuje sie czasem samotna.. ale po co. I tak nie czuje sie od tego mniej samotna. Widze nieraz ludzi, ktorzy maja tych samych przyjaciol od lat, czesto sie widuja, a ja musze sie prosic... aaa walic to wszystko

Gość gość
Kubusiu, masz "swoich ludzi", którzy ci służą, adeptów satanizmu, pingwinicę i jej syna, być może też adeptów satanizmu, nie płacz:P

Gość gość
nooo myslalam, ze choc tu sie wyzale, ale tutaj tez, ktos przeczyta i nie slucha, nie wie o co mi chodzi, ja tez nie wiem o co ci chodzi gosciu...

Gość gość
chyba niedlugo calkiem bedzie izolacja od spoleczenstwa, tylko praca dom szkola dom i zero znajomych bo ja jakas tredowata jestem nudza sie mna ludzie, kazdy ma wazniejsze sprawy, fajniejszych znajomych. J***c to wszystko. Kiedys umre to bedzie w koncu spokoj od tego wszystkiego...

Gość gość
22.18 nie przejmuj siemam podobnie tak jest w tym zasranym swiecie

Gość gość
Autorko a ja cię rozumiem i pewnie znajdzie się tu więcej takich osób. Tak niektórzy mają, że mimo starań nie zyskują przyjaciół czy dobrych znajomych. Pieprzyć to

Gość gość
Widuja sie zeby uchlac ryje i obrabiac doopy wszystkim ktorych tam nie ma. Tyle warte sa wiekszosci znajomosci czyli tyle co to gowno ktore zrobilem 20 lat temu.

Gość cikulinka
uj z ludźmi z internetów traktuj ich jak oni ciebie ...przedmiotowo...olej i wyśmiej

Gość gość
Najwyższy czas kupić sobie kota.

Gość adam gość
też tak mam, nikt ryja nie otworzy, nie wiem czy się boją zagadać czy po prostu nie mają o czym rozmawiać, masa pustaków i innych poje/bów, a teraz młodsze pokolenie to ryj w srajfonie i tyle, makabra, coraz więcej aspołecznych, co to się porobiło

Gość gość
Po prostu ludzie się rozleniwili - wystarczy lajk albo : ) żeby potrzymywać kontakt. Chcą mieć sporo przyjaciól,ale bez wysiłki - FB im to daje. A żeby zbudować prawdziwą więź, trzeba zaangażować czas, uwagę, rozmowę.