Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdziwa miłosc nie istnieje

Polecane posty

Gość gość

Prawdziwa miłosc nie istnieje

Gość gość
Istnieje ale.wy kobiety.robicie wszystko aby jej nie spotkac

Gość gość
Nie istnieje kocham Tomka on mnie nie

Gość gość
Faceci nie potrafia kochac ja jestem bardzo brzydka i co oni mają uczucia tylko do ładnych

Gość gość
06:55 - Jak najbardziej możesz być kochana, ale miłością do bliźniego, a nie erotyczną. Swoją drogą chciałabyś być z facetem o urodzie świni Napoleon, z "Folwarku Żwierzęcego"?

Gość gość
gość dziś Nie istnieje kocham Tomka on mnie nie xx Prawdziwa miłość istnieje tylko Ty nie wiesz na czym polega miłość. Miłość nie polega na braniu tylko na dawaniu miłości i szczęśliwy jest ten kto umie ją dawać bezwarunkowo. Jeżeli obdarowujesz kogoś miłością bezwarunkową nie stawiasz warunków by Cię kochał. Ty Go nie kochasz bo warunkujesz, wymagasz by Cię kochał to Twoje złudzenie miłości. Przemyśl dokładnie tę swoją miłość, może On się już o tym przekonał, że go nie kochasz i dlatego nie odwzajemnia bo wie, że Go oszukujesz.

Gość gość
Widzę, że ślepy mówi o kolorach, żałosny jesteś Kubciu, wypowiadaj się na temat zboczeń, wyuzdanego seksu, zdradzania, ale nie na temat miłości. Chcesz być kochany? Kochaj.Nie umiesz?.Ucz się, odrzuć obłudę, odrzuć strach i kochaj, nawet za cenę życia. Wtedy dopiero zrozumiesz czym jest miłość. To nie prezenty, nie seks wyuzdany, nie słowa a chęć i czyny w kierunku Dobra dla kochanej osoby.

Gość gość
Do 11:59, czesciowo sie zgadzam, ze prawdziwie kocha sie za nic i bezwarunkowo ale przeciez nie mozna w tym procesie kochania pomijac siebie. Nie mozna pozwolic by ktos widzac lub znajac nasze uczucia bawil sie nimi bez konca, tlumaczac to sobie nasza "bezintesowna" miloscia.

Gość gość
Bawisz się czyjąś bezinteresowna miłością? No popatrz jaki jesteś naczo:P, szkoda że nie jesteś dojrzałym, mądrym mężczyzną:P Dlatego masz namiastkę kobiety, babochłopa, bo prawdziwa kobieta satanisty nie zechce.;)

Gość gość
11.59 ja tak kochałam, za nic, bezwarunkowo i dalej kocham bo tęsknie. Ale facet zaczął wykorzystywać to moje zakochanie. I chociaż cierpię to powiedziałam stop.

Gość gość
Wiem Kubciu, że cierpisz:(, ale jest tylko jedno wyjście - zerwij z satanizmem.

Gość gość
Oj widzę, że tu nie o miłość chodzi a o różnice religijne. Tak masz rację prawdziwa katoliczka wie kogo wolno jej kochać.Nie może się związać z satanistą. Miłość musi zabić abo satanista musi się nawrócić. Innego wyjścia nie ma.

Gość gość
Ja kocham Tomka, on kiedyś kochał mnie, ale nie jesteśmy razem. Dwoj***ardzo dorosłych ludzi, którzy bardzo sie kochali juz długo nie są razem. Nie mamy żadnego kontaktu, a i tak każdego dnia mysle o nim. Ciekawe czy on Tomaszek czasem wspomina mnie w myślach :(

Gość gość
22.38 takie są te Tomki