Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zazdrosny mąż.

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż jest zazdrosny. Wręcz czasami chorobliwie. Nie mogę się malować, nosić legginsow, latem nie mogę nosić zbyt krótkich spodenek i sukienek, usunął mi fb-bo stwierdził, że nie muszę się dowartosciowywac przez dodawanie zdjęć. A najgorsze w tym wszystkim jest to, że w ogóle przestał być uczuciowy. Nie przytula, nie gadamy już hak kiedyś, nawet jak oglądamy film wieczorem to się już nie przytulamy. To o co mu chodzi? Z jednej strony jest zazdrosny a z drugiej zimny.

Gość gość
To choroba i obsesja. Ile lat jest mężem? moja kolezanka miała takiego chłopaka, zakazy, zakaz spódnic, chorobliwa zazdrość, pewnego dnia na jakiejś dyskotece stała przy schodach w sukience niewiele przed kolano i z kims rozmawiała- facetem. Nie dawała mu nigdy powodow do zazdrosci, wierrna byla. Chłopak podszedł, doszło do szarpaniny, popchnął ja, ze spadła ze schodów. I to był koniec, rzucila go. Oczywiście przepraszal, jak za każdym razem tłumacząc się zazdroscią itd. najpierw kwiaty po drzwi, w końcu straszyl, ze sobie żyly podetnie. Ze 2 lata poźniej wyszla za innego, na całe szczęście.

Gość gość
Mężem jest od pół roku, a w związku jesteśmy 5lat. Na początku mi to nie przeszkadzało. Dopiero jak. Zamieszkalismy razem to zauważyłam, że to chore.

Gość gość
Też znam takiego typa. Obsesja i jeszcze raz obsesja.

Gość gość
Już Ci współczuje, bo przechodziłam przez to samo, będziecie się od siebie oddalać i gwarantuje, że On kiedyś Cię zdradzi, bo dla Niego zawsze będziesz niewierna..to chore, ale prawdziwe.

Gość gość
Mąż ma objawy Zespołu Otella.

Gość gość
Czemu jest zazdrosny jak chodzisz w legginsach przecież to najbardziej aseksualny ubiór kobiety

Gość gość
Nie wiem czemu. Ogólnie prawie o wszystko co ubiore jest jazda. Ze idę się innym pokazywać itp.

Gość gość
12.11 Juz się od siebie oddalamy. Ja sama nie wiem czy go jeszcze kocham. Z uczuciami jest tak obojętny że masakra... A co do zdrady to nie wiem. Zawsze mówi że to najgorsze co może być. Już kiedyś go była zdradziła i wie jak to jest.. Więc wątpię żeby mi to zrobil

Gość gość
Może ktoś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Oj ja bym uciekła. Miałam. Takiego faceta na studiach. Nic przyjemnego. Zmarnował mi 3 lata życia. Przez niego chodziłam do psychologa, tak mi zjechał mózg.

Straszne :/ Nikt nie może rządzić wolnością drugiego człowieka.Jeśli On, ma w sobie cechy postępowania tak okrutne i do tego jest dla Ciebie bez uczuć.Oznacza, to że, nie zależy mu na dobrym Twoim samopoczuciu.Czyli najprościej i najaśniej mówiąc, ma Cię w d...... i to głeboko :/