Gość Załamka87 Napisano Październik 15, 2017 Hejka, Mój problem polega na zrzucaniu wagi po ciąży. A mianowicie ...trzy miesiące temu urodziłam dziecko, dodam ze to moje drugie.Waga sprzed ciąży 60 kg , waga po 80 kg. W czasie ciazy nie obzeralam się , jadlam zdrowo,pilam ogromne ilości wody codziennie . Dziecko, wody i reszta 5 kg odeszło.15 kg zostało. Karmilam piersią około 8 tygodni ,potem przeszłam na mm. Zaczelam diete , lekkie ćwiczenia , spacery itd. Waga nie spada , stoi w miejscu , jem malo o często.Ćwicze kilka razy w tygodniu. A mimo to moja waga stoi,jak zaklęta. Nie mam juz pomysłu ,co moglabym zrobić ,żeby to w końcu ruszyło.Jak i w czasie ciąży ,tak teraz wypijam.ogromne ilości wody , jem dużo warzyw , owoców , kasz .Nie jem fast foodów, słodyczy w ogóle , ziemniaków , białego pieczywa tez nie. Myslalam ,ze na tyle wyrzeczeń powinnam schudnac szybko , a tutaj niestety waga stoi ,jak zakleta. Czy któraś z. Was tez tak miała ?? Nie mogę juz patrzec na swoje stare ubrania w rozmiarze S ... Płakać mi się chce ,bo obecnie nosze ubrania w.rozmiarze L. Bylabym wdzięczna za każda odpowied.Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach