Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sposób na wypróżnianie

Polecane posty

Gość gość

Wiem że to temat dziwny ale skoro jesteśmy tutaj anonimowo to czemu tutaj tego nie napisać a może komuś pomóc. Jeśli nie możecie się wypróżnić to moim sprawdzonym sposobem jest poprostu zwykle kucnięcie na parę/parenaście minut i jak czujecie że już nadszedł dobry moment to biegniecie do kibelka. Dodam również że w krajach azjatyckich (nie wiem dokładnie których) kibelki są tak skonstruowane że się kuca a nie siedzi. Podobno ten sposób wypróżniania jest też zdrowszy. Podobno też różne produkty na wypróżnianie bardziej szkodzą niż pomagają. A tutaj wystarczy jedynie kucnąć na parę minut.

Gość gość
chciałbym żeby tak niewiasta sobie nade mną kucnęła i siknęła sobie porządnie i kupke zrobiła

Gość gość
Albo jak sie siedzi na kibelku mozna sobie na czyms np jakims stoleczku postawic nogi i wychodzi podobna pozycja

Gość gość
Możesz się śmiać bezmózgowcu.....takie to śmieszne że można boki zrywać.

Gość gość
podobno rude mają w poprzek

Gość gość
chciałbym żeby tak niewiasta sobie nade mną kucnęła i siknęła sobie porządnie i kupke zrobiła ggg otwórz ryja to chetnie ci do niego nas. ram

Gość gość
debilny temat założony przez amebę umysłową:O

Gość gość
ja mam taki sposób że zazywam odpowiednie środki które działają jak chcę i kiedy chcę. Dzięki temu nie muszę kucać, mogę srać nawet na stojąco

Gość gość
baby to nie zrozumieją jaka to przyjemność mieć ich kupke w ustach lub rozsmarowaną na torsie zwilżoną moczem

Gość gość
baby to masz w nosie a kupke to moge ci rozsmarować nawet na kanapce zamiast nutelli