Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbardziej zenujace obciachowe zdjecia na portalach spolecznosciowych

Polecane posty

Gość gość

Jakie, wedlug Was, sa najbardziej obciachowe zdj? Moim zdaniem to te, na ktorych glowna role gra alkohol. Ja nie wiem, jaki ludzie maja cel w tym, ze pokazuja publicznie, ze akurat pija i co pija. Rozumiem zdj z imprezy, ale same butelki,jedna kolo drugiej?Poza tym zenujace jest, gdy ktos non stop wstawia zdjecia dan z restauracji (wow, w restauracji byl!) albo tego, co ugotuje. Mam taka znajoma, ktora to wstawia zdj niemal kazdego obiadu.O ile ktos piecze torty i na portalach robi sobie ''portfolio'' albo zacheca klientow, to ok, ale za kazdym razem wstawiac to, co sie je, jest wedlug mnie slabe. A jakie sa wasze typy?

Gość gość
swoje tampony też wstawia ?

Gość gość
jak ktos jest gruby i odpychajacy a co chwila fota jak gdyby boskiej pieknosci

Gość gość
Pierdylion takich samych samo/jebek z dziubkiem, tylko w innym ustawieniu, złej jakości a w tle bałagan w pokoju albo inne cuda wianki.

Gość gość
Albo zdjęcia w toalecie ;D

Gość gość
Dziubki to masakra! Najgorsze że kiedyś ta domena "dziewczyn Seby z blokowiska" się upowszechniła i teraz .... wchodzę na fejsa studentki medyka 5 roku a tam 50% to durne dziubki .Wszędzie je robi pewnie niedługo i na sraczu zacznie ...

Gość gość
dziubki są żenujące, wszelkie selfie z ręki, figury przed lustrem, z wypiętymi piersiami, itp. Albo stare baby, które wstawiają zdjecia sprzed lat żeby się odmłodzić :) Poza tym niezależnie jakie zdjęcie ale ja zawsze śmieję się z karykaturalnych brwi z szablonu, które są albo niekształtne albo za wysoko, za nisko, za blisko, za daleko do tego mocne czarne lub przyklejone do czoła, obciachowe :D Poza tym drażnią mnie wulgarne zdjęcia dziewczyn.

Gość gość
Kobieta rozczochrana zaraz po porodzie z zawinietym niemowlakiem calym we krwi ! Ble..