Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciagle poznaje facetow, ktorzy albo nie sa w moim typie, ale maja jakies powazn

Polecane posty

Gość gość

Ciagle poznaje facetow, ktorzy albo nie sa w moim typie, ale maja jakies powazne defekty w charakterze, wygladzie np lysieja, albo brak ambicji i motywacji do rozwoju w zyciu. Czy jestem wybredna i wybrzydzam? Mam juz 29 lat i chciala bym juz miec meza.

Gość gość
Ciagle poznaje facetow, ktorzy albo nie sa w moim typie, ale maja jakies powazne defekty w charakterze, wygladzie np lysieja, albo brak ambicji i motywacji do rozwoju w zyciu. Czy jestem wybredna i wybrzydzam? Mam juz 29 lat i chciala bym juz miec meza.

Gość szry
lol, faceci lysieja. a co, moze twoje cycki nie zaczynaja byc coraz bardziej z wiekiem obwisle? nie maja ambicji, motywacji - nie chce zle zrozuiec, wiec moze troche rozwin temat, jak sie to objawia? jesli tym, ze sa zadowoleni z tego co maja, wiec nie robia wszystkiego zeby tylko wiecej i wiecej zarabiac, to sie powinnas cieszyc... bo w innym wypadku nie powinnas sie zdziwic, jakby wraz ze wzrostem miesiecznego wplywu nowych srodkow na koncie wymienali ciebie na kogos mlodszego i atrakcyjniejszego.