Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego jestem sam? Co wpływa na moją samotność?

Polecane posty

Gość gość

Próbuję znaleźć powody mojego stanu. Mam swoje towarzystwo, z którym spotykam się 2-3 razy w tygodniu. Mam pracę, zarabiam dość skromnie, ale na polskie warunki ok. Inwestuję, mam zainteresowania, nie piję, nie palę. Niestety moją pasją jest sport, a opowiadanie o nim nie jest specjalnie interesujące dla kobiet. Mam mieszkanie, z rodzicami raczej ciężko się dogaduję, nie rozumiem osób, które decydują się mieszkać z rodzicami na stałe. Nie jestem religijny, w czasie studiów byłem w kilku związkach, jednak nic na stałe. I nagle przyszedł moment, w którym poczułem samotność, coś czego nie czułem wcześniej.

Gość gość
A jak czesto chodzisz na radnki? Zacznij chodzic na randki to kogos spotkasz.

Gość gość
Widocznie jeszcze nie natrafiłeś na tą jedyną. W różnym wieku ludzie spotykają swoje drugie połówki.

Gość gość
Przede wszystkim trzeba być zadbanym. Następnie zacząć się spotykać z kobietami. Skorzystaj z portali.

Gość gość
Jeśli chodzi o wiek, mam 30 lat.

Gość gość
sprobuj wymodlić tą wymarzoną czasem to jedyna droga

Gość gość
Kiedyś przychodzi taki moment, kiedy człowiek uświadamia sobie, że czegoś mu brakuje w życiu i zazwyczaj jest to druga osoba, która byłaby przy nas w tych dobrych i złych chwilach. Zacznij poznawać kobiety, flirtuj, a poznasz kogoś. Powodzenia