Gość Froxia Napisano Październik 15, 2017 Co myslicie o kosmetykach Bielenda ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2017 lubie ta marke, zawsze jak są jakieś promocje to zaopatrzam się w zapas masek carbon detox, silver detox, zielona herbata oraz maska w płacie serii lift :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 16, 2017 większość bardzo słaba jakość, co zresztą widać na forach: nie sprzedaje się to w ogóle, więc firma w akcie desperacji wynajęła spamerów do szemranej reklamy... żałosne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 21, 2017 ja tam lubie bielende, nie miałam wszytskich produktów ale maski i balsamy mają okej, hydro booster i maski w płacie to moje ulubione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 28, 2017 z tej marki zawsze zaopatrzam się w produkty z serii zielonej herbaty, zwłaszcza serum z perełkami sprawdza się jako baza pod podkłąd albo serum na noc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 2, 2018 miałam kilka kosmetyków z tej firmy, aktualnie mam balsam z kozim mlekiem, bardzo fajnie nawilża i maski z węglem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 4, 2018 Jeśli bielenda to tylko ta profesjonalna ;) Uwielbiam ich peeling arbuzowy, ma fantastyczny zapach na lato! https://hedoni.pl/bielenda/777-bielenda-arbuzowy-peeling-do-ciala-600g-5902169004576.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisii77 1 Napisano Marzec 12, 2021 spoko jest tez ta linia z mleczkiem kokosowym ryżowym czy migdalowym Beauty Milky. Uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach