Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Święty Mnich z Tybetu

chcialem dzisaij wrzucic jak gram utwor eulogy ale kvrwa mam chvjowy mikrofon

Polecane posty

Gość gość
Może tak spróbujesz bez przekleństw, muzykowi nie przystoi z jego wrazliwoscia ?

Gość gość
keenan nie jest pedziem, co ty piertolisz? ożenił się niedawno i ma dwójkę dzieci

Gość gość
a ,masz dowody na to ze jest gejem? skoro jest z kobieta to musi być przynajmniej bi, ale raczej jest hetero, bo nikt go nigdy z facetem nie widział ani sam nie mówił ze lubi facetow

generalnie kiedys w anglii poszedlem do asdy mialem koszulke tool na sobie i babka na kasie gruba do mnie ze maynard to bog a ja se mysle ja p********z czym ona do mnie. Potem pomyslalem ze moglem jej powiedziec, ze ja jestem bogiem. Ogolnie zauwazylem, ze fanowie toola dziela sie na dwie kategorie pierwsza kategoria to fani maynarda czyli tych ktorych nie lubie bo z takimi nie pogadam o toolu a druga kategoria do ktorej ja sie zaliczam to ludzie, ktorzy lubia toola pod wzgledem muzyki a nie wokalu. A maynard faktycznie jest gejem. mysle ze paul mccartney to tez pedal. Ogolnie moze jutro cos skombinuje jakies filtry szumu powstawiam poeksperymentuje i jutro nagram, jak bedzie normalnie brzmialo to wstawie ;d. Gram dobrze, wiec bedzie dobre ;d

Gość gość
ja lubię toola i za wokal i za muzykę