Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ukrywa przede mną byłe laski z którymi dalej ma kontakt

Polecane posty

Gość gość

mój facet miał przede mną dosyć sporo dziewczyn. zauważyłąm kiedyś że z kimś pisze więc pytam go kim jest ta osoba, powiedział "koleżanka". Ale nie spodobał mi sie styl w jakim ona do niego pisała, niby żadnych spoufałości ale jakby go bardzo dobrze znała. Wreszcie wyszło, że to jego była. Byłam wsciekła ze mi od razu nie powiedział, a on na to, że nie chciał zebym sie denerwowała bo on kontakt z nią ma tylko po to żeby sprzedac jej quada. Faktycznie po kupnie quada skończyło się pisanie. Potem znowuz zobaczyłąm że pisze z jakas inna laska, na lewym koncie na fb, tym razem zamknął okno wiadomości nie dał mi przeczytać drąc się na mnie że mam urojoną zazdrość, że to jest sąsiadka z którą plotkuje od czasu do czasu. Pomysłałam "jasne" kto normalny z sąsiadką plotkuje na fb ? Wyszło że to kolejna jego była! i znów awantura o moja urojoną zazdrość, że z nią był 8 lat temu, że to k***wka, daje każdemu. Więc po co z nią pisze? jeszcze mi nie dał przeczytac?

Gość gość
też usłyszałem że "to tylko kolega" gdy odmówiła mi spotkania a spotkała się z nim, i może kilka razy jeszcze się z nią spotkałem tylko.

Gość gość
p*****le ale w tych czasach sa chorzy ludzie, niby kolezanki koledzy nikt juz nie moze miec 1 partnera tylko jak te zwierzeta?