Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolsk wojew

Co ja wam zrobiłem że tak mnie nienawidzicie? I piszecie że jestem czubkiem?

Polecane posty

Gość Namysłów opolsk wojew

Co ja wam zrobiłem że tak mnie nienawidzicie? I piszecie że jestem czubkiem?

Gość gość
Bo meczysz ludzi swoim kretynizmem a po drugie poniżasz sie swoja głupotą. Po co ci to ? Chcesz zabłysnąć i byc tu sławny ale ci nie wychodzi. Tacy ludzie nie sa lubiani i przebojowi. Jestes poprostu meczaco nudny i tyle

Gość gość
Temu bydłu z kafe nic nie zrobiłeś, ale rodzicom wstyd przynosisz swoim zachowaniem. Przemyśl to sobie jeśli w ogóle potrafisz ☺

Gość gość
Nie mozna Mateusz za duzo o sobie zdradzac w sieci bo ludzie sa podli i beda to przeciw tobie wykorzystywac i cie stalkowac:-(

Gość gość
Wszystko na pokaz, wszystko na sprzedaż. Jak w tym starym filmie Wajdy normalnie. Bawisz się w filmowca i agencję reklamową dla niektórych biur podróży, uczelni i innych instytucji. Nie wiadomo jakim prawem i dlaczego tak robisz, a poza tym niektórych to wkurza i ściągasz na siebie hejty. Na własne życzenie. To czemu się dziwisz, że tak jest jak piszesz???

Gość gość
Nie obnażaj się tak w necie z każdej strony. Człowiek powinien być tajemniczy, bo potem tylko hejty i głupoty na niego piszą ☹

Gość gość
Jesli faktycznie jestes M.K., to nie rozumiem dlaczego tak chetnie umieszczasz w internecie swoje dane osobowe i adres? Takie rzeczy powinno sie trzymac w tajemnicy, a ty podajesz to kazdemu obcemu. No i jeszcze nsgrania rozmow rodzicow. Nie pomyslales że tym wszystkim sam na siebie mozesz sciagnac problemy? Bo hejt juz masz i to z imienia i nazwiska ktore sam podales.

@16:30 chyba że on się nie utożsamia z tym jak się nazywa, z kim mieszka, z samym sobą, tego kim jest etc. więc może mieć wyj'ebane...

Gość gość
Moze maja racje, ze za duzo danych i za duzo o sobie mówisz w necie. Ja Cie nie nienawidzę i tez nie rozumiem takiej zawiści i hejtu, dla mnie masz wielkiego plusa za to, ze przygarnąłes zwierzaki:)

Gość gość wisienka
Drogi pshemo84; Ty jesteś inteligentny facet, ale irytują mnie Twoje nieparlamenrarne odzywki. Musisz?

Gość gość wisienka
Szkoda pshemo84.Nie lubię wulgaryzmów.Pospolite. Lubię czytać Twoje niektóre komentarze, ale teraz muszę to jeszcze przemyśleć.

Gość gość
Nie przejmuj się chłopie . Ja ciebie nawidzę.Jesteś super gościem.

Gość gość
pshemo84 mógłbyś mieć normalne życie kobiete itp gdybyś tylko chciał, gdybyś tylko się normalnie zachowywał a nie jak zwierze, no i jeszcze te fotki które wstawiasz, po co robisz z siebie debila? tak swojego życia nie zmienisz

Gość gość
Moje pytanie może jest niestosowne i nie na temat. Lubicie pierdzieć?

Gość gość
To nie ten temat idz do malo nie zapierdzialam sie na smierc tam poznasz milych ludzi obczajonych w tych tematach