Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Realne zarobki kobiet 2017. Czym się zajmujecie i jakie pensje za to dostajecie?

Polecane posty

Gość gość

Protest lekarzy starzystów skłonił mnie do refleksji na temat naszych wynagrodzen także i moich. Okazuje sie, że lekarz zarabia na etacie 2200-2500 na ręke podobno się kształtują zarobki pielęgniarek, w urzedach i wielu instytucjach zaczyna sie od najnizszej krajowej czyli 1450 zł. Powiedzcie jak u was to wygląda?

Gość gość
spójrz na oferty pracy. Wymagania- kursy, języki, własne auto i prawko. Prawie wszystkie oferty np. na olx to 2000 zł najnizsza krajowa. ewentualnie 2200, 2400- to już szaleństwo

Gość gość
Widzę chociaź sama tak źle nie mam ale nie chce sie rozwodzić nad swoimi zarobkami. Moja kolezanka w biurze w prywatnej firmie wyciąga 1800-2000 na reke ale praca czasem i sobota i najwcześniej wychodzi o 17 ale zwykle to 18 czasem i do 20. Chce zmienić prace ale boi się, że nigdzie tyle nie wyciągnie. Przykre to.

Gość gość
Ja zarabiam 0 zł a wydaję na siebie 4 tys. Jak to robię ? Znalazłam bogatego męża i on mnie finansuje nie muszę pracować. Jak jesteście takie glupie to z************e ja leże i pachnę.

Gość gość
Ja jestem po zawodówce, nie mam prawa jazdy i żadnych kursów, pracuje w zawodzie cukiernika i zarabiam najmniej 3 tys. bez nadgodzin jak są nadgodziny to czasami mam i 5 tys. Nie pracuję nocnych zmian i niedziel, sobotę mam liczną jako nadgodzin 25 zł /h.