Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Cześć Wam

Polecane posty

Gość Dash Rysiu

Jak tam minał dzień

Gość gość
prezes ma mniejszego niż ty

Gość gość
Rychu, no i po co wywołujesz wilka z lasu?

Gość gość
Od jutra już nie będzie działać :P

Gość gość
:D rozwalił mnie tekst "Czy mam się cieszyć chwilą" ... Ja tam mam czas do północy, więc ta chwila, trochę jeszcze potrawa. Tak że spokojnie se tam o gierkach i lvl popiszcie, a ja zrobię szybki przegląd internetowej prasy.

Ja nie wiem czy dzisiaj tyle wytrzymam cały dzień po za domem do tego w dziekanacie mnie wkurzyli straciłem w cholere czasu a nic nie załatwiłem :( bo Pani się nie chciało bo miała inne zajęcie

Gość gość
Ej, no spoko ja jestem ostatnia żeby tu kogoś na czas przetrzymywać. Nawet jak będziesz chciał iść spać o 21ej, to idź ....... tylko licz się jutro z "karniakami" ;) A co tam miałeś dziś tyle na głowie?

Tak, musiałem wstać przedwcześnie aby pojechać w jedno miejsce. A potem załatwić w dziekanacie co zeszło dłużej niż myślałem, a potem jedne z nielicznych wykładów, powrót do domu też mnie wkurzył bo korek był przez wypadek :(

Gość gość
To trza było w nocy gadać, że masz grafik na poniedziałek napięty, to byśmy Cię z tymi zdjęciami nie przeciągali. Poważnie Rychu, musisz na drugi raz krzyczeć, ze idziesz spać.

Niestety dzisiaj nie ma ciekawe zdjęcia bo nie było zbyt czego :( A szkoda bo pogoda było chociaż ładna

Gość gość
Jakoś to przeżyjemy. No, pogoda dziś ekstra, cieplutko, niebo błękitne, zero chmurek. Teraz tez fajnie ciepło i znowu na maksa gwieździste niebo, szkoda że na zdjęciu nie da rady tego uchwycić.

Gość gość
(odrzucało jako błąd, bo rozbiło html w nazwie) Jeziorko juz poznaję, ale w takiej niebieskiej tonacji pierwszy raz, fajnie tam masz :)

Gość gość
Można też tam pływać?

Raczej nie do końca bo to rzeka a nie jeziorko :D A prąd jest dośc rwisty. Chociaż zdarzali się hardcory co pływali :)

Gość gość
Moja wtopa :P z jeziorkiem, ale tak mi wyglądało. No i jeszcze wrócę, do tego zdjęcia z zachodem, co niebo i tafla wody poprzecinana po samolotach. Tamto zdjecie super, nawet mógłbyś na jakies fora i blogi fotograficzne je wrzucić.

A zaczeło się od robienia fotek aby pokazać je koleżance, (nie nie Klaudii :D) mimo wszystko jeszcze inna mam. Nie chwaliła mnie, a fotki zostały i czasem jak wieczorem wychodzę to robię nadal dla siebie

Gość gość
No to w sumie dzięki temu odkryłeś w sobie całkiem fajny talent. Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, ona nie chwaliła, ale dobrze że nie usunąłeś tych zdjeć. A ze sie po raz pierwszy zapytam, to była ta z kafe co tak Ci odwaliło (ktoś tu pisał) czy ta co były te kwiaty?

Gość gość
Dash Rysiu dziś A gdzie Universum aby fotke oceniła? jezyk.gif x A nie wiem, skubana się ukrywa :D ale jak na nią trafię to dam namiar na Twoje zdjecia.