Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dash Rysiu

Cześć Wam

Polecane posty

Gość gość
A że się po raz drugi zapytam :D i jak obecna sytuacja?

Obecna sytuacja to w sumie nic :( Raz na kilka dni pogadam i to wszystko, a widać że sama już nie chce bo odpowiadzi są w stylu "No" "fajnie" i nic wiecej. Martwy punkt chyba, a bym bardziej że jednak trochę z innych światów jesteśmy

Gość gość
Cóż, nic nie zrobisz, bo nic na siłę. Rychu co ma być to będzie. Dobra, ten temat już zamykam. A co do nocnego tematu, to spam mnie rozwalił :D a co gorsza, zasiałeś ze mnie ziarno niepewności ....... czy to faktycznie mogłeś być Ty?! :P

Gość gość
No dobra, załóżmy że już wierzę ;p Inżynier Bożena właśnie kupiła 2 kilo ziemniaków i życie toczy się dalej... wsciekly.gifsmutas.gifsmiech.gif x Inżynier Wanda kupiła trzy kilo słoniny... a niech to kule biją! lapka.gifcool.gifserduszko.gif Rychu, Mnich wstawił jakiegoś linka ze swoją twórczością, słuchałeś?

Jeszcze nie słuchałem, bo mam coś innego odpalone :P Pamietam jak sam robiłem nagranie, to znaczy wszyscy wierzyli że to były moje nagrania, a ja wykorzystywałem oddshoty pewnego stremera, aby pasowały pod kafe, ale to tak w tajemnicy mówie :)

Gość gość
Odsłuchałam, :D a myślałam że to ja fałszuję :D

Gość gość
Dash Rysiu dziś ..... ale to tak w tajemnicy mówie usmiech.gif x Tu i tajemnica ;p A masz jeszcze tamto nagranie?

Gość gość
To odsłuchaj ten kawałek od Mnicha, zanim zniknie. p.s. Wprawdzie nie pytałam o prawa autorskie, ale jak wstawiasz fotki to z automatu ściągam na lapka ;p własnie żeby nie przepadły.

Gość gość
Minęło 25 minut, Rychu nie daje znaku życia: a) zasnął z nudów b) zapomniał o temacie c) szuka i wstawia fotki d) dostał bana e) zerwał się z łańcucha ;P

Gość gość
Ale już pora, bo znowu się zrobi jak wczoraj. Ja też się zwijam zaraz, bo oczy mnie szczypią.

Gość gość
Dash Rysiu dziś mam nadzieje ze nie ma punktow karnych smiech.gif x Ty już swój limit dawno wyczerpałeś. Teraz to jako recydywa czeka Cię inna kara, ale co to będzie to dopiero wymyślę ;)

Gość gość
No i dobrze, że się boisz, w końcu szery na kafe powinien budzić respekt ;) Dobra Rychu, bo jak ja tego nie zakończę to znowu skończy się po północy, a dziś dam Ci się wyspać. Tak więc, kolorowych i Dobranoc :)

Gość gość
:D o Ty!!! :p (zmykam)