Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawirowana

W poszukiwaniu przyjaciół

Polecane posty

Gość Zawirowana

Hej. Pisałam tutaj jak miałam strasznego doła. Żebyście mogli sobie skojarzyć, to pisałam wtedy, że jestem nienormalna. Może mnie już kojarzycie. Wtedy podpisywałam się Zawirowana. Bo jestem z charakteru zawirowana. I także zagubiona, ale nie o tym teraz. Będę stale na tej grupie opisywać swój nudny żywot, o ile zechcecie czytać. Coś jak blog. Może bloga też założę? Ale zanim ktoś go znajdzie to minie dużo czasu a tu dużo ludzi jest i może ktoś się zainteresuje. Piszę teraz, bo chciałabym was poznać. Chciałbym mieć takich internetowych przyjaciół. Opiszecie mi siebie? Napiszcie mi także, czy mogę regularnie się wyżalać na tej stronce i czy ktoś będzie chciał to czytać. A teraz coś o mnie. Mam 15 lat, blond włosy i ciemnoszare oczy. Singielka, o zwariowanym i nieco dziecinnym charakterze, w głębi duszy zagubiona i samotna. Interesuje się Hand-letteringiem. Może ktoś kojarzy ;) Zmieniam zdanie co parę minut dlatego nie mam planów na przyszłość. Może coś artystycznego. A teraz wasza kolej? Napiszecie mi coś o sobie? I poradźcie. Zacząć pisać bloga? Czy mogę tutaj? Chcecie o mnie czytać i mi doradzać /pomagać?

Gość 43 cm vv bicepsie
15 lat i już singielka? Nieźle ;)