Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Urlop dziekański

Polecane posty

Gość gość

Mam bardzo trudna sytuacje w domu, ktora prawdopodobnie niezwlocznie zmusi mnie do pojscia do pracy w pełnych wymiarach godzin. Na inwentaryzacjach nie da sie zarobic tyle by wspomoc w splacie dlugow za czynsz. Idac na dzienne studia mialam nadzieje ze nie bede ponosic tak duzych kosztow (okazalo sie ze musze wydawac 800 zl na semestr - kierunek grafika na Politechnice Bialostckiej). Koszty mnie przerastaja a jednoczesnie szkoda mi rezygnowac gdy zaliczylam 1 rok. Niestety jak wspomnialam mam trudna sytuacje i chcialam sie dowiedziec jak wyglada URLOP DZIEKAŃSKI. - czy biorac go nie strace stypendium socjalnego? - jak bardzo bede cofnieta z programem? Wiem jedynie ze z jezyka angielskiego 1 rok ma troche inny podrecznik (jest troche zmodyfikowany) Chcialabym wszystko na ten temat wiedziec.

Gość gość
Życzę Ci dziewico żeby Ci się kotku wszystko dobrze ułożyło:)

Gość gość
do autorki tematu: studentki to bardzo miłe dziewczyny kotku:) więc Ty na pewno jesteś bardzo milutkim kociakiem:)

Gość gość
Dzięki za życzenia. Oby się spełniły. :)

Gość gość
Przepraszam bardzo ale co ma to wspolnego z moim pytaniem w poscie? Jak nie macie nic do powiedzenia to moze warto nic nie pisac?

Gość gość
A moze naucz sie czytac? gość dziś