Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olciak19

Czy on chce mnie zaliczyć?

Polecane posty

Poznałam go w klubie prawie 3 miesiące temu. Od samego początku podobał mi się. Około 3 tygodni temu zapytał czy chce z min współżyć (mam 19 lat i jestem dziewicą). Powiedziałam że muszę to przemyśleć, ale zaczął mnie do tego namawiać. Ostatnio poprosiłam go o szczerą rozmowę. Powiedziałam że chce z nim współżyć, ale jeszcze nie teraz, dopiero za jakiś czas, i zgodził się. Powiedziałam mu o tym, że boję się, że chce mnie tylko zaliczyć, ale powiedział że czuje coś do mnie i dlatego chce ze mną współżyć, ale szanuje moją decyzje i zaczeka ile będzie trzeba. Jednak mimo jego zapewnień nie mam jeszcze pewności że nie chce mnie zaliczyć i zostawić. Dziewczyny co o tym myślicie, on chce tylko zaliczyć i zapewnia mnie że zaczeka tylko dlatego że chce to usłyszeć, czy na prawdę zaczeka?

Gość błękitnaa
Tak, chce Cię zaliczyć.

Gość gość
Moim zdaniem chce tylko zaliczyć

Gość gość
Jak dla mnie to on cię bardzo kocha, więc bez obaw możesz już teraz rozłożyć mu nogi. Na pewno cię nie zostawi i już do końca życia będziecie żyli długo i szczęśliwie razem. Idiotko.

Gość Zagorzały Czytelnik Forum
Pytanie: czy ty chcesz seksu? I tyle, jak masz ochotę bierz. Jak nie masz ochoty, nie musisz. Co on chce nie ma znaczenia !!!

Gość gość
Jako facet powiem Ci że głównie zależy mu na seksie, więc jeśli ty tego chcesz to bierz a jeśli nie no to wiesz co z tym zrobić. jakby mu zależało nie wspominałby o seksie bo jeśli mielibyście być razem to każdy z was chciałby tą chwilę zapamiętać na zawsze ;)

Gość gość
Moim zdaniem nie proponuje się takich rzeczy tylko to wychodzi samo z siebie, jeśli oboje to czujecie.

Gość gość
Gość 10.01 Tak, coś w tym jest co piszesz. Pomimo ochoty etc., mężczyzna (kobieta też) mimo wszystko czeka aż będzie taka więź,że seks będzie czymś,czego będą chcieli oboje. W czasie i miejscu optymalnym:). Kiedy pozniej nie będzie niesmaku itp.,bo był to impuls,chwilą,rozładowanie się. Autorka,skoro ci tak powiedział zobacz co będzie dalej. Jak będzie się zachowywał. Nie wiem dlaczego tak myślisz,bo z tego co piszesz nie wynika żeby on chciał Cię tylko zaliczyć. Wbrew temu co piszą inni ja tak nie uważam. Patrz.

Gość gość
Chcesz z nim iść do łóżka - idziesz. Nie chcesz - nie idziesz. Proste jak budowa cepa. Co to za bzdura z tym rozkminianiem mogę już czy nie, a może za wcześnie?. Masz na pewno 19 lat? Wmówili ci że seks to zuuoo czy czemu masz takie rozkminy? Masz 19 lat, masz na niego ochotę to idziesz do łóżka dla SWOJEJ przyjemności do cholery.

Gość gość
10.56 taa, i dla swojego cierpienia później. Bo gość może ja olać a wiadomo ze kobiety często zakoc***a się po seksie. Ja bym nie ryzykowala i poczekala znacznie dłużej na miejscu autorki bo potem tylko płacz będzie...

Gość gość
Najlepiej czekać tak długo aż obojgu przejdzie na siebie ochota. Później z następnym tak samo, I tak samo, I tak samo. .. Bo co ludzie pomyślą, bo nie wiem czy już wypada czy lepiej poczekać jeszcze kilka miesięcy...

Gość gość
3 lata poczekaj na sex

Gość gość
Zerwij z tym *****czem on chce cie zaliczyć i zostawic. Z seksem poczekaj do ślubu tsk będzie lepiej.

Gość gość
Najlepiej poczekaj do śmierci. Dla pewności.

Gość gość
14:22 hehehe no wlasnie :D