Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Slyszałyście o 3 letnim Nikosiu, zgwałconym i pobitym na śmierć. Dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego takie rzeczy się dzieją, nie potrafię pojąć. Ja mam trzyletniego synka, słodziaczka mojego, gdyby ktoś go skrzywdził to chyba bym była zdolna do najgorszego. To takie niesprawiedliwe, jak można być taką bestia by skrzywdzić takie maleństwo, biedny kochany chłopczyk(*)(*)(*)(*)(*)

Gość gość
Wczoraj poruszali ten temat w uwadze na tvn. Tak samo ta dziewczyna ktora urodzila w domu i wyrzucila noworodka przez okno. Potwory nie ludzie.

Gość gość
Ja dzis tano o tym przeczytałam i miałam lzy w oczach...sama mam 3 letniego syna i w glowie mi sie nie mieści jak można byc takim zwyrolem. Co trzeba miec we lbie zebybposunac sie do tego okrucieństwa....

Gość gość
Biedny maluszek, płakać się chce, jak to dzieciątko musiało cierpieć. Kara śmierci to za mało!

Gość gość
Ludzie są chorzy u mnie w miejscowości ojciec gwałtu córkę 8letnia został skazany a mama dziewczynki ze to nie prawda. .....

Gość gość
Straszne w jakich strasznych męczarniach ten chłopczyk umarł

Gość gość
Wczoraj obejrzałam zapowiedź Uwagi, ale nie dałam rady obejrzeć całego reportażu. Za dużo emocji. Smierć dla tej bestii ktora to zrobiła to za mało. Niech żyje i do konca życia odpowiada za to co zrobił. Niech każdy jego dzien bedzie najgorszym dniem w jego życiu. Niech w więzieniu dowiedzą sie co zrobił i sami wymierzają sprawiedliwość.

Gość gość
W wiezieniu sie dowiedzą, sa takie rozne syatemy "informacji" dla wspolwiezniow i wtedy sie delikwentem moga zająć nawet za poufna zgoda strozy prawa.. Nie słyszałam o tym, co sie stalo, ale nawet nie chce słyszeć, serce pęka.. :-(