Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY JEST NA KAFE WIĘKSZY PRZEGRYW NIŻ JA?

Polecane posty

Gość gość

36 lat wykształcenie podstawowe pracowałem tylko 7 miesięcy w swoim życiu, od prawie 20 lat bezrobotny bez prawa do zasiłku utrzymuje mnie matka z którą kisze się na 31 metrowej kawalerce nigdy nie byłem w związku, nigdy nawet dziewczyny nie pocałowałem ani nie trzymałem za ręke, oczywiście jestem prawiczkiem w dzieciństwie byłem bity przez ojca alkoholika i musiałem też patrzeć na to jak ojciec n*******la matke wielokrotnie w domu była policja w tych sprawach w szkole byłem wyśmiewany i szykanowany, nigdy nie miałem kolegów, wszyscy traktowali i traktują mnie jak zaraze jak czarną owce jak śmiecia jak ludzkie g****o które gdzieś tam sobie niech jest, ale niech się nie zbliża i nie zawraca głowy, krótko mówiąc z takim jak ja nikt się nie trzyma i nikt się nie koleguje itp sąsiedzi to mi nawet dzień dobry nie odpowiedzą mam warge zajęczą i odstające uszy, jestem już prawie łysy i mam zaledwie 7 zębów od 12 lat nie zmieniałem garderoby, ciągle chodze w tych samych dresach bluzie i butach, coś jak ferdek kiepski całe życie w jednym, po prostu nie stać mnie na nic nowego nawet z lumpeksu, matki kasa idzie cała na opłaty i bardzo skromne wyżywienie oczywiście nie mam prawa jazdy a teraz pojedźcie po mnie jak po szmacie, jak po ludzkim g*****e, przywykłem już do tego aha jedyne co jeszcze mogę dodać że jestem kaleką życiową DDA fobikiem społecznym niemotą sierotą frajerem słabą psychicznie jednostką, jestem aż taką fajtłapą i nieszczęśnikiem że nawet nie mam odwagi zakończyć tego wszystkiego, odciążyć matki i się powiesić, nawet tego nie potrafie, nawet to mnie przeraża, życie mnie przeraża i przerasta i odebranie sobie go tak samo

Gość gość
Lepiej się poczułeś gdy to napisałeś?

Gość gość
Głowa do góry.Po złych chwilach przychodzą dobre.Weź się w garść.Poszukaj pracy i myśl pozytywnie !

Gość gość
większym przegrywem od ciebie jest Master111 co moszne naciągał na słój po majonezie

Gość gfthtfh

Zapisz się na psychoterapię

Gość gosc

Przemo, ty wcale nie masz lepiej od autora topu. Nawet gorzej, bo mieszkałeś w melinie i nawet średniego nie masz. 

Gość follow the damn train cj

Jeszcze 10 lat i będziesz Kotarbą :D Zrób coś ze soba, może jeszcze nie jest za późno :D

Gość 1111

pare osob juz tu pisalo ze chce zakończyć życie

Gość ,...

jak masz dość życia to możesz zrobić sobie HARA KIRI jak w japoni tylko musisz mieć

miecz samurajski