Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szwagierka mi cholernie zazdrości, ze bede miec córeczkę ! :)

Polecane posty

Gość gość

Ona ma trzech synów. Ja mam syna i bede miec córkę. Az ja na twarzy scisnelo jak to uslyszala z moich ust. Szok jak mozna byc tak zazdrosnym. :)

Gość gość
Taaa... Umm.. Jasne, a świnie latały :D Tylko spróbuj wychować tak żeby się nie puszczala :)

Gość gość
Ja mam trzech synów i gratuluję. Ciekawe jak ty będziesz jej zazdrościć jak twoja córka rozłożył nogi w wieku lat 16 i bedzie paradowac z brzuchem a ona co najwyżej powie że w dzisiejszych czasach dziewczyny się nie szanują i puszczają z kim popadnie.

Gość gość
Żałosna jesteś z tym zakładaniem tematów z synami i córkami. W życiu też jesteś taka nudna? Nie masz nic innego do roboty? To zgłoś się jako wolontariusz do hospicjum, może tam się przydasz.

Gość gość
Taaa Ty wiesz co ona sobie pomyślała hahaha

Gość mama 2 córek
widzę, że niektóre kobiety zatrzymały się w wieku lat 6 kiedy to wszystkie miałyśmy bobaskowe córeczki, nasze kucyki pony tez miały córeczki i nawet nasze ludziki lego miały córeczki :) widzę, że niektóre dalej to jara i podnieca no cóż... głupich nie sieją...

Gość gość
Do tej co pisze, ze 16 latka rozlozy nogi. Przed kim rozlozy ? przed takim synalkiem, który naj****y i naćpany ja zg****** Normalnie żenada takie myślenie.

Gość gość
Yyyyyyyy az ja scisnelo ?? Straszna historia :)

Gość gość
Gorzej jak corka urodzi sie z deficytem inteligencji po mamie 👋

Gość gość
gość wczoraj "Ciekawe jak ty będziesz jej zazdrościć jak twoja córka rozłożył nogi w wieku lat 16 i bedzie paradowac z brzuchem a ona co najwyżej powie że w dzisiejszych czasach dziewczyny się nie szanują i puszczają z kim popadnie." No właśnie? Wychowuj synków odpowiedzialnie, żeby nie zrobili brzucha komu popadnie, a tym bardziej 16-latce. Po co tak głupio pisać, tak jakby z syna należy zdjąć odpowiedzialność za możliwą ciążę? Córka nie może być wcześnie matką, a syn być ojcem to już może? Bo co? Bo kootas zaswędział? Co za denne myślenie. Cóż córka z brzuchem będzie paradować, bo jest kobietą. Dziwne, jakby to syn paradował z brzuchem...

Gość gość
Autorko jeżeli cieszysz się z czyjejś zazdrości i cieszysz sie z zakładania topików o takiej treści to znaczy że diabła masz za skórą

Gość gość
Autorko co z tego skoro potem ona będzie musiała stać przy garach i gotować synowi jakiejś kobiety i kibel po nim czyścić