Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bialy rozciagliwy sluz

Polecane posty

Gość gość

Jestem ponad 4 miesiące po porodzie, karmie piersią. Raz na jakiś czas zauważam u siebie biały i rozciagliwy sluz. Okresu nie dostałam nadal. Do tego czasami czuje pobolewanie jajnikow.. czy możliwe ze to sygnał zbliżającego się okresu? Czy mam martwić się ciąża?

Gość gość
4 msce po porodzie zachodzisz znów w ciążę... Okej...

Gość gość
A kto powiedział że zachodze znów? Zadałam pytanie, zresztą nie byłoby to jakimś wielkim problemem z wyjątkiem mojego zmęczenia.., bo mąż ma dobrą pracę i zarobki, duży dom wiec spokojnie możemy żyć w czwórkę;) mało jest dzieci z roczną roznica wieku?

Gość gość
Organizm potrzebuje trochę czasu na regenerację... Chodzi mi o to, że nie jest to zbyt rozsądne... Może was być stać i na 10 dzieci ale jakieś logiczne odstępy czasowe powinny być

Gość gość
Nadal nie widzę ODPOWIEDZI.. nie pytam czy zachodzenie w ciążę jest rozsądne tylko czy to może byc przez okres

Gość gość
Moze, nie moze. Na dwoj***abka wrozyla, skad ci mamy powiedziec. Taki sluz moze wwystępowac przy owulacji. Idz do ginekologa gdy zauwazysz taki sluz zeby zrobil ci usg i pomierzyl ewentualny pecherzyk to sie dowiesz czy to komorka jajowa.

Gość gość
Nie ma odpowiedzi bo twoje pytanie jest bezsensowne. I szczerze mówiąc dziwię się, że zadaje je kobieta, która już jest po jednym porodzie...

Gość gość
Dzięki, bardzo fajny filmik. Zastanawiam się też nad kupnem komputera cyklu albo mikroskopu owulacyjnego. Możecie polecić jakiś model?