Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety najbardziej pożądają mężczyznę

Polecane posty

Gość gość

który jest w udanym małżeństwie i to bez względu na swój wiek tacy maja dziś największe branie i powodzenie a powodem jest ich dojrzałość

Gość gość
powodem jest to że chca komuś coś ukrasc. przypomina to plany kradziezy drzwi antywłamaniowych. skoro jeszcze sie nikt nie włamam tzn ze jakby je ukrasc i wstwaic do siebie to będzie bezpiecznie

Gość gość
ewewntualni to zwykła zazdrosc często podsycana konkurencją w dyscyplinie atrakcyjnosć seksualna. tu nie chodzi o faceta tylko o punkty

Gość gość
to wszystko zamyka sie w następującym rozumowaniu. kobita se wychowała faceta utrzymuje go przy sobie byc może wkładając w to mase wysiłku i pomysłowości poniosła koszta a ja przyjde zakręce dooopka i i jej to odboirę. korzysci są bez względu na rozwój sytuacji. nawet jak taki facet z tobą nie zostanie to przynajmniej tamta nie będzie szczęsliwa

Gość gość
a to juz jest jakis powód do szczęscia. można potem taką urabiac że marnowała sobie życie z tym rooochaczem zamiast co wieczóór przegrywac z toba w klubach w konkurencji "która zaliczy wiecej facetów w kiblu" to jest kwestia porządkowa. trzeba pokazac reszczcie gdzie ich miejsce.

Gość gość
a tak to sie poprzewraca w głowach ze szczęścia. zapomną o powinnościach i zobowiazaniach o codziennym składaniu hołdów w róznej formie. nie można dopóścić żeby to sie wymknęło spod kontroli. w ostateczności trzeba doprowadzić do rozwodu samobójstwa zabrania dzieci przez opieke społeczną żeby poźniej w wieku dojrzałym chwalic sie że "mój wnuk przynajmniejk nie jest recydywistą"

Gość gość
zasiadajc w gronie dostojnych matron snuc opowieści rodowe o sukcesach swych potomkow o ich wspaniałych czynach i bogactwach które zgroomadzili jak również porównywać to z tragediami które spotkały inne rodziny. bieda ropzwody zdrady samobójstwa kalectwo "och jak mi przykro" praca za marne grosze "a mój wnuś mnie zabiera swoim nowym samochodem na wczzasy", oj widzi pani tak to już jest"

Gość szry
autorze, wyjmij glowe z tylka i z bredni nie rob wiecej "zyciowych" twierdzen

Gość gość
facet odpowiedzialny , dojrzały i wierny to dopiero okaz , któremu żadna się nie oprze , czy młoda czy dojrzała , bo każda chce go mieć , a kawalerzy koło 30-tki z nim nie maja żadnych szans

Gość gość
no niestety, ale nigdy facet w związku- formalnym lub nie mnie nie pociągał, jak ktoś zajęty to jest dla mnie aseksualny

Gość gość
na jakiej podstawie to piszesz, jesteś M czy K?

Gość gość
A ja wam powiem że ci super faceci których tak porządacie 5-10 lat wstecz niesmiale próbowali was zaprosić na kawę, ale wtedy kazałaś spadać frajerowi bo chciałaś badboya.

Gość gość
bo zakazany owoc smakuje najlepiej i to wiecie najlepiej już od samego początku i Ewy

Gość Miomi
Autor/ Ka tematu ma tyle inteligencji so kotlety mielone! :D Dziecko na podstawie swojego rozumku nie twórz mądrości życiowych :D dla NORMALNEJ kobiety zajęty facet to ZAJĘTY facet!! NORMALNA kobieta chce mieć swojego mężczyznę na wyłączność, chce sie budzić przy nim i zasypiać, chce spędzać z nim ważne okazje, a nie rochac po katach potajemnie. Ale są także ZABIRZONE osoby, które maja cos nie do końca z głowa i postrzeganiem świata- wówczas nie ma racjonalnego mysielnja i postrzegania świata. A pózniej płacz bo wyroochal i porzuci a ona biedna sama w święta i sylwestra ;)

Gość gość
dla normalnej kobiety nie liczy sie czy facet jest zajety czy nie , tylko to , jaki jest i jaki dla niej jest , a tu czasem wystarczy byc inteligentnym i odpowiedzialnym gosciem i wtedy przy kontakcie z kobieta , zaczynaja grac role jej uczucia , a facet nie zdaje sobie z tego sprawy i nawet nie wie , co sie jej w glowie rozgrywa

Gość gość
ja bym sie za zajetego nigdy nie wziela. dla mnie tak kobieta nie jest normalna.