Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podwójna moralność nauczycieli, lekarzy. Prywatna wizyta i od razu milusi są!

Polecane posty

Gość gość

Wydawało mi się, ale chyba jak widać jestem w błędzie, że zawody tego typu powinny wykonywać osoby z pasją, dla których nie kasa liczy się najbardziej. Mam znajomą nauczycielkę i jest to przykład jeden z wielu ze normalnie to mówi ze uczniowie są tępi, tumany i osly. A jak jeden taki osiol zaczął do niej na korki chodzić jak juz go w szkole nie uczy, to nagle nie jest jyz oslem a miłym uczniem. I tak się o nim wypowiada bo smaruje jej 100 zł za półtora godziny zajęć. Lekarka która leczyla moja mamę prywatnie, zawsze była super miła. Raz mama poszła do niej na NFZ i od razu pyskówka, inne podejście. Az do tego stopnia! Znacie takie przykłady?

Gość gość
Kochana, czy znamy? Toż to najprawdziwsza prawda. Powinie być wybór w przypadku lekarzy, albo decydujesz się na państwową posadę albo otwórz prywatny gabinet a nie przyjmowanie rano i odsyłanie "do siebie" po południu bo nie ma sprzętu itp. itd. Co do nauczycieli to się nawet wypowiadać nie będę bo szkoda nerwów.

Gość gość
Niestety,ale taka prawda! Oni mają za dobrze,jak tacy uciśnieni to niech porównają swoje zarobki do innych grup społecznych co też nierzadko ciężko pracują,a jak się nie podoba to niech zwrucą za studia i niech szukają chleba zagranicą!