Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy też wkurza was jak ktoś kreuje się na wielkiego intelektualistę?

Polecane posty

Gość gość
słuzbe wojsku skończyłem dosyc dawno temu i nie słuzyłem w wsi akurat

Gość gość
postępy w nauce. c***j was interesuje nauczanie. jakby wam zapłacili za uczenie pchły skakania i za przyznawanie jej za to tytułów naukowych to byście to zrobili.

Gość gość
i wiesz o co sie założe? że polskim uczelniom zleca sie najbardziej goofnianą iczasochłonna prace a potem wyniki przejmuja inne instyttucje. za to też wam płacą. to one zgarniają laury zaszczyty a wy robicie za mórzynów. na pocieszenie możecie sie obnosic w jakichś pedalskich futrach jak tanie dziwfki

Gość gość
Hahahahahaha, niektórzy nie potrafią w sarkazm, a podobno inteligentni ludzie rozumieją.

Gość gość
jeszcze wam maczugi powinni dać koorfa z kości mamuta

Gość gość
kiedyś jak bylam w krakowie, przysiadł sie do mnie facet, student opowiadał do mnie o historii szlachty, czy coś tam. Strasznie dużo gadał, wydawał się mieć taki wewnętrzny przymus mówienia, myślałam, że nie skończy, a ja się uduszę, toteż jak wyszedł do wc, czmychnęłam :P milczenie jest złotem

Gość gość
jak byłam w kawiarni w krakowie*

Gość gość
A w kawiarnii,w sraczu zrobiłam loda dwóm postawym panom w dresie.Nie mówili zbyt wiele oprócz "o taaaa","ssij","łykaj lala"....ale było uroczo.:)

Gość gość
uroczo i syto...podszywaczu :P ha ha ha

Gość gość
chyba wolałabym robić loda niż słuchać o historii :P

Gość gość
to sie nazywa mniejsze zło chyba że później opowiadałabys te historie koleżankom

Gość gość
to w kawiarniach sprzedaja lody? ale czemu w wc? trzeba mieć koncesje?

Gość gość
"opowiadał o historii szlachty" xxx a o czym tu opowiadać? jakaś dynastia zaczeła nadawać lenna zdrajcom potem inna dynastia nastepnym zeby sie ci poprzedni powyrzynali na amen zeby można było przejąc ziemie i nadac je jako lenno zaufanym ludziom którzy w zamian siłą wcielali chłopa do armii przez co ubożeli a jak nie ubożeli bo dbali o ziemie i tych co ją uprawiali to trza było odebrać i nadać takim co nie urosna w siłe tylko wytracą ja na wojnach. w końcu sie szlachta musiała sam wziąc za uprawe ziemi bo już prawie każdy był szlachcicem a reszta zapomniała jak sie uprawia ziemie bo ich nie miał kto tego nauczyć

Gość gość
i sie takich szlachciców najmowało za niska gażę na dowolną awanture i zdrade bo troche sie choojowo ziemie orze z konia szablą. czyli zrobili ze szlachtą dokładnie to samo co robia z naukowacami. teraz też co drugi to magister co piąty to docent i każdy sie sprzedaje komu popadnie bo szlachcie nie wypada się brudzic ziemią

Gość gość
zresztą chyba podobny koniec miał feudalizm wszędzie. obecnie mamy feudalizm w nowej nomenklaturze ale skończy sie on identycznie

Gość gość
o o ! dokładnie tak opowiadał i odniósł się do czasów współczesnych a ja zaczęłam narzekać że nie mam prawa wysikać się na podwórku sąsiada, a on na to że ludzie są strasznie własnościowi teraz chyba tak to szło

Gość gość
zaszczytyt medale przywileje mamienie prestizem odwoływanie sie do "tradycji" tworzenie zubożałych elit które odwala za kogoś przykry obowiazek robienia w c***ja ludu i ściągania danin. witajcie w polsce neoszlacheckiej

Gość gość
sugerujesz, że cie nudzę? chcesz loda?

Gość gość
ale się postarałeś. Tylko, że zło już się stało, nie pozostawiłeś mi wyboru