Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego dziewczyny to takie PASOŻYTY?

Polecane posty

Gość gość

wszystko im stawiać, dawać, kupować, a one tylko mają dawać szpary i leżeć i pachnieć, hahaha

Gość gość
tak ich natura stworzyła

Gość gość
Mi się to u nich podoba. To seksowne.

Gość gość
Każda kobieta to kuwa od zarania dziejów, w jaskini dawała za mięso i obronę przed niedźwiedziem, temu który miał lepsza jaskinie i przynosił więcej mięsa, przeleciały tysiące lat a one dają szpary dalej tylko w zamian wymagają by to "mięso" było bardziej na czasie. Za 100 lat będzie się liczyła wielkość działki na Marsie. A nazywają to miłością.

Gość gość
Dam kilo łopatki dziewczynie ktora mi szarpnie napleta:-P

Gość gość
Bo taka natura kobiety , kobieta patrzy na pieniadze facet na urodę , więc jeśli nie chcecie pracować na swoją babę i nic jej nie kupować to sobie weźcie brzydule betty, bo skoro kobieta nie ma prawa wymagać kasy to facet nie ma prawa wymagać urody

Gość gość
Ale kobieta wymaga kasy plus do tego, żeby facet był atrakcyjniejszy od niej, więc...

Gość gość
A ja znam facetów pasożytów za których płaci dziewczyna albo dziewczyna zarabia więcej od nich

Gość gość
"Kobieta wymaga żeby facet był atrakcyjniejszy od niej " proszę cię my mieszkamy w polsce tutaj większość facetów wygląda jak kupa , nawet Rosjanie są dużo przystojniejsi

Gość gość
A odemnie chcą kasy, ochrony, usług (przynieś, podaj, pozamiataj), a w zamian nic nie chcą dać, chcą się tlyko kolegować, cwane k***iska... Dlatego nie mam koleżanek, bo ALBO ZWIĄZEK Z SEKSEM (ja daję poczucie bezpieczeństwa, a one mi d**y), albo niech s********ją.

Gość gość
gość dziś Ale kobieta wymaga kasy plus do tego, żeby facet był atrakcyjniejszy od niej, więc... Zgłoś kobiety wolą pedałów, bo oni są jak kobiety

Gość Zander Von Stuben
gość dziś A ja znam facetów pasożytów za których płaci dziewczyna albo dziewczyna zarabia więcej od nich >>>>>Gdzie taką znaleźć? Daj namiary to będe tam w max 24 godziny

Gość kobiety to syf i kiła
gość dziś już lepiej mieć psa niż kobiete, bo pies przynajmniej jest WDZIĘCZNY, czyli coś czego te kur/wy nie znają

Gość gość
super link ten powyżej, każdy powinien tam poczytać, kobiety też

Gość gość
skoro sie na to godzisz to widocznie tobie to psauje, więc o co ci chodzi? skoro dają szpary to nie są pasożytami, to tylko wymiana handlowa

Gość gość
Ostatnio czytalem o dziewczynach na portalach randkowych podobno nawet nie musza nic robic i moga sobie zyc z obiadkow i prezentow od facetow nic nie robiac bo tylu maja adoratorow.Ze za samo spotykanie i towarzystwo faceci im w jakis sposob placa choc dla mnie to wyrzucanie pieniedzy w bloto ale widac swiat jest pelen napalencow pelnych nadziei.

Gość gość
Faceci to debile myślący jajami, dlatego kobiety mogą ich tak urabiać. Gardzę bialorycerzami, którzy latają jak pies na kolanach za kobieta. Ja jestem facetem i taka egzaltacją to mi się ostatnio udzielała w gimnazjum, a teraz patrzę z niedowierzaniem na dorosłych facetów, którzy latają za kobietami jak pieski.

Gość gość
Rosjanie są dużo przystojniesi od Polaków buhahaha żart roku Polskie kobiety to wyglądaja jak kupa g****a z końską mordą

Gość gość
Polskie kobiety sa najbrzydsze w całej Europie juz Niemki są dużo ładniejsze od Polek

Gość gość
Polska kobieta nie przypomina kobiety tylko babochłopa

Gość gość
Do dziś wiadomo nie od dziś

Gość gość
Po prostu przestańcie latac z wywalonymi jajami za kobietami na kolanach ofermy. Pewnie zasypywaliscie kobiety kwiatami i pieskowaliscie im. Gardzę tymi co dla kobiety nerkę by sobie wycięli.

Gość gość
Gdyby nie seks to nikt by sie kobietami nie interesował. Mając taki charakterek jaki mają i rozne dziwne ustrojstwa na psychice, bo wiekszosc kobiet normalna nie jest nikt by nawet nie splunął

Gość gość
Jestem pasozytem... Wedkug niektorych tutaj. Moj maz zarabia kilka razy wiecej ode mnie. On zarabia ja udaje ze zarpabiam.

Gość gość
no oczywiście, że jesteś pasożytem. gdybyście były tak wartościowe i głębokie jak o sobie mówicie, to byście umawiały się z mężczyznami którzy zarabiają mniej od was o te kilka razy. tyle że nie potraficie, bo jesteście egoistkami które się wieszają na kimś lepszym, zaradniejszym i tak dalej.

Gość gość
faceci prawie zawsze biorą babe głupszą i biedniejszą od siebie, są pojedyńcze wyjątki gdzie jest innaczej

Gość gość
Głupi faceci

Gość gość
22:41 Kobiety myślą o dzieciach jeszcze. Co zapewni dziecku ojciec który zarabia grosze? O pasozytach jako kobietach piszą najczęściej ciamajdy życiowe z pretensjami do świata że mało zarabiają. Pasozyt to baba która siedzi i pachnie i czeka na oklaski. Ci którzy je żywią jakoś nie mają problemu z tym żeby dać mu na nową torbę.