Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak namówić córke na studia zaoczne

Polecane posty

Gość gość

Jak przemówić do córki, w tym roku zaczęła studia dzienne. Zajęcia zajmują jej cały dzień i dochodzi do tego nauka. Całkowite koszty jej utrzymania ponosze ja, były mąż wspomaga finansowo córkę, dając jej pieniądze do ręki. Mi nie daje na córkę ani grosza. Jest ciężko. Jak przemówić do córki, aby przeniosła się na studia zaoczne, mogłaby wtedy w tygodniu zarobiać, i dokładać się do czynszu i innych opłat. Ja obecnie pracuję za najniższą stawkę w sklepie i nie starcza nam na zycie. Studia są w naszym mieście, więc odpadają dojazdy i wynajem mieszkania. Dobre i to bo to dodatkowy koszt. Moim zdaniem nie ma znaczenia czy studia są zaoczne czy dzienne, a na zaocznych można dodatkowo pracować. Inaczej przez najbliższe 5 lat córka będzie nadal na moim utrzymaniu. Czy miał ktoś podobnie w domu?

Gość gość
ja odpuściłam i córka w końcu sama się zdecydowała. Nie ma co zmuszczać dzieci bo zrobią nam na przekór. Moja córa poszła do tej szkoły http://www.dental.szczecin.pl/ i jest zadowolona a ja z niej dumna.

Gość gość
jej zycie, jej sprawa a studia to wylegarnia bezrobocia