Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie okna?

Polecane posty

Gość gość

Cześć, witajcie. Szukam dobrej firmy produkującej okna balkonowe. Gdzie takie akcesoria zamawialiście? Nie będę oryginalny jeśli napiszę, że zależy mi na czymś o wysokiej izolacji – dźwiękowej i termicznej. Ktoś - coś? Od kogo kupowaliście i jest okej, albo na odwrót – od kogo kupowaliście i nie polecacie?

Gość etart
W porządnym standardzie stolarkę produkują w OknoPlus. Kupowałem ich system szwajcarski do siebie do domu i też rodzice niedawno montowali u siebie od strony werandy większy przeszklony system z drzwiami przesuwnymi. Super izolacja, prosta obsługa i też pod względem designu rzeczy mają dopieszczone, spersonalizowane, nie jest to nuda taśmowa robota.

Gość gość
Udało się w dobrej cenie drzwi wejściowe znaleźć na Składowej w Krośnie, na stronie oknoplus.com.pl jest kontakt do sklepu i też dane o samym producencie. Drzwi super mocne, wyglądają że faktycznie jakby się ktoś pokusił o jakiś włam do mnie do domu to nie będzie miał lekko je sforsować ;P

Gość mita43

może aluminiowe od www.inter-house.co.uk?

Gość Ozzi

Jeśli o mnie chodzi to polecam zwrócić uwagę na firmę Domega w której znajdziecie szeroki wybór propozycji zarówno okien PCV, aluminiowych oraz drewnianych. My zdecydowaliśmy się na OknoPlast, do tego zajęli się całą realizacją oraz montażem. Mam nadzieje, że Wam także pomogą i co również ważne zmieścicie się w swoim budżecie.