Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno kiedy odlecimy do ciepłej krainy

Polecane posty

Gość gość
jak uregulujesz swoje sprawy uczuciowe, dla mnie się na razie nie śpieszy z wchodzeniem w nowy związek, nie wiem jak Tobie :P

Gość gość
Aktor pretenduje do miana przyjaciela a nie jakiś koc poza tym mam slabe dni na takie wyliczanki. Przyjacielu

Gość gość
jaki aktor,jaki przyjaciel

Gość gość
15:09 Pozwól że sama ocenię, do czego się nadaje a do czego nie. Jeśli Tobie coś nie pasuje, nie musisz pisać w tych tematach. Moje życie, moje błędy i to ja zadecyduję, czy chcę je popełnić. Nie musisz udawać, że mnie przed nim chronisz. Poznałam się już zresztą na szczerości Twoich intencji.

Gość gość
i co to za wyliczanki

Gość gość
a kto ma nieszczere intencje

Gość gość
Miłego Dnia Przyjacielu

Gość gość
napiszę tak: jest osoba, która ma szczere intencje wobec autora, natomiast nieszczere wobec konkurencji, którą stara się usilnie wyeliminować, ale po co to robi to wie tylko ona. czy po to że autor jest tego wart, czy dlatego, że boi się przegranej, bo zwykła zawsze dostawać to, co chce. tego już nie wiadomo. najważniejsze w tym wszystkim jest OPTYMALNE ROZWIĄZANIE tzw. "ZŁOTY ŚRODEK" i chyba to autor tutaj ma ostatnie zdanie i wybiera pomiędzy dostępnymi rozwiązaniami, bo o jego osobę się tu rozchodzi. myślę że ci co znają temat, zrozumieją o czym piszę